Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neprepoznata

Marketing

ZASIĆENOST ILI LJUBAV NA VEĆOJ RAZINI???

Da, uistinu nekada dođe vrijeme kada se zapitamo: ''Zašto ja gubim vrijeme na njega/nju?''
Započeli smo tu vezu iz ljubavi jer smo bili ludi i opčinjeni tom osobom. Svaki trenutak bi razmišljali o njemu/njoj, a sada se u nekim trenutcima uhvatim da se pitam što ja radim s njim. Ne, nije to zasićenost ili dosada tu se radi o promjeni.

Naime cure moje znate da kad nam se neki dečko ide upucavati učini to s najboljom taktikom. I ako ta taktika prođe oni se nakon nekog vremena promijene. E, pa bloggeri moji... Onaj dečko o kojemu ste na ovome blogu pročitali mnogo posteva nije više onaj stari.

Sjećam se kad sam se tek zaljubila u njega. Bio je pun samopouzdanja, ako nije htio nešto potvrditi nisi ga na to mogao natjerati, uz njega sam se osjećala jako sigurna, nasmijavao me, imao je svoje JA, ali danas to više nije tako. Sada imam osjećaj da se boji svega pa nekada čak i svog oca (iako on to NIKAKO ne želi priznati), kad se oKo nečega ne slažemo on se nakon kraće rasprave složi (a i sama znam da se ne slaže s menom), uz njega se više nikako ne osjećam sigurno, njegove me izjave više ni najmanje ne nasmijavaju nego ljute. Ponekad se ponaša kao klinac iz prvog osnovne, a brzo će završit i faks. Ne mogu lagat, i dalje me prolaze trnci kad me poljubi, ali njegovo me ponašanje iritira.
Image Hosted by ImageShack.us

Ne znam, imam osjećaj kao da sam ga prije neozbiljno voljela, a da sam se sada uozbiljila i da je moja ljubav sad ona prava ljubav. Prije su mi značile sitnice i neke (nazovimo to) dječje gluposti, a sada želim snažnog, jakog muškarca uz kojeg ću se osjećat BAŠ sigurno, želim nekoga tko će mi reč: ''Ne, nisi u pravu!'' ili netko ko će mi reć ''Što to radiš od života?''. Trebam nekog tko čvrsto stoji na zemlji jer on treba držat konce u rukama, a on se ponaša ko mali bebač!
Image Hosted by ImageShack.us

Nekada sam volila nježnost, a sada mi je to nekako ''dosadno''. Želim više zabave, više gluposti, više smjeha...
Image Hosted by ImageShack.us

Ne želim više romantičnoga dečka i pjesmice s rimom, druženja nasamo... Sada mi je to sve nekako previše ženskasto. Sada me to iritira! Ufffff i sad mi se diže kosa na glavi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Image Hosted by ImageShack.us

Sada želim izlazit, upoznavat ljude, zabavljat se, plesat i slične gluposti. Ne želim monotoniju. Želin muškarčinu koji zna što hoće i koji mi neće cmizdrit non-stop. Upomoć, on treba promjenu!
Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 15.11.2006. u 14:58 sati.