Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/travelfreak

Marketing

pobjednica!

Sinoc sam dobila ovaj mail:

Postovana gospodjo Besker,

zadovoljstvo nam je javiti Vam da je Vas blog Travel Freak ocjenjivacki sud ocijenio kao najbolji u kategoriji Putopisi natjecanja BLOG Webfestival 2006.

Dodjela nagrada pobjednicima odvijat ce se u Dubrovniku, u sklopu konferencije CUC 2006. Kao pobjednici natjecanja u mogucnosti smo ponuditi Vam povratnu avionsku kartu iz Zagreba do Dubrovnika te jedno nocenje u Dubrovniku, 21.studenog. Dodjela nagrada odvijat ce se na gala veceri konferencije, no isti ce se dan poslijepodne odrzati i dogadjanje posveceno Webfestivalu na kojem bismo rado da sudjeluju i pobjednici natjecanja. Od Vas bismo ocekivali da za dogadjanje odaberete citat sa svog bloga koji biste u trajanju od max 3-5 minuta procitali.

Kako bismo na vrijeme rezervirali smjestaj i prijevoz, molila bih Vas da nam najkasnije sutra ujutro do 10.00 sati javite mozemo li Vas ocekivati u Dubrovniku. Ispricavam se sto se ovako kasno javljamo.

Cestitam Vam na uspjehu!

Srdacan pozdrav,

Branka Vuk Koracak
Organizacija BLOG Webfestivala 2006

-----------------------------------------------------
Hrvatska akademska i istrazivacka mreza - CARNet
Josipa Marohnica bb
10000 Zagreb
-----------------------------------------------------


Nevjerojatno, ovo stvarno nisam ocekivala!! Nagrada se inace odnosi na postove iz Meksika i Gvatemale koje sam pisala u razdoblju od 25. svibnja do 2. srpnja ove godine. U prvu ruku uopce nisam mogla povjerovati da je ovo stvarno istina, ali su rezultati glasanja na CARNetovoj stranici rasprsili sve moje sumnje. Ludnica! Nazalost ne mogu ici na dodjelu nagrada u Dubrovnik. U Nizozemskoj sam i nema sanse da iznenada dobijem slobodno vec za iduci tjedan, ali umrijet cu od znatizelje pitajuci se sto bi mogla biti nagrada smijeh

Post je objavljen 15.11.2006. u 09:54 sati.