Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/borut

Marketing

O pticama i kisi

Svi oni kojima je u ovim jesenjim danima kisa svakodnevna pojava nevoljko ce preci pogledom preko fotografija u danasnjem postu, ali meni je ovo bila prva ovogodisnja kisa, pa joj moram posvetit malo paznje, a osim toga zatekla me je bez kisobrana, u kosulji kratkih rukava s dzemperom prebacenim preko ramena. Cekao sam autobus i preseretan izvadio fotoaparat kako bih snimio jato kormorana u brzom letu (znate da ih vec danima lovam, a oni me izbjegavaju)!



Letjeli su prema sjeveru i vec poslije prve fotografije bilo mi je jasno zasto. Bjezali su pred kisom, koja se je teskim kapima pocela obrusavati po meni. Uletio sam u obliznji haustor i tako izbjegao kupanje, sto nekima nije uspjelo!



Autobus je stigao, otvorio vrata i ja sam uletio u njega brzinom svjetlosti. Nije da sam prosao izmedju kapi, ali podnosljivo suh sam se namjestio pored vozaca i snimao:



Ali kako je iznenada poceo, pljusak je iznenada i prestao. Samo su na ulicama ostale ogromne kolicine vode kroz koju su se automobili probijali,



ama bas probijali!







Post je objavljen 14.11.2006. u 16:19 sati.