Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/emitremmus

Marketing

Ex u Zagreb!

Evo napokon u drugom razredu,sa razredom, krenuše mi na ekskurziju..Uf,razmišljam u sebi..Pa svi smo to jedva čekali!!!! Lani nismo išli čak niti na jedan izlet jer samo,zamislite, svi picali jedan sat latinskoga kad nije bilo ni provjere a niti ispitivanja..Haha! ali,nema veze..
Ovu subotu 11.11 u 8 sati trebali smo krenti iz šibenika za ludi provod..Međutim moj biološki sat je vec ujutro u pet sati kucao i probudija me za taj savršeni dan..I tako se ja odlučiše da mi je bolje da se odmah dignem,odem na net,izgubim sat,dva i onda otiđem u šibenik na polazak..I naravno,sve je savršeno klizilo po planu,i mi smo krenuli na put..Po putu je bilo malo zafrkancije..Zasto? E pa zato sto smo išli sa opcom gimnazijom,a sa njima nista nismo(bar ja) nesto osobito prijatelji..Sva sreca imam ja u tom razredu dvije rodice od kojih je ,amo rec,jedna od glavnih u društvu ženske populacije..dobro,kasnije vam kazem sve..
Dosi smo u zagreb za otprilike 4 sata i odma išli na interliber sajam na zagrebačkom velesajmu..Imali smo najdosadnijih 3 ipo sata u mom životu i...napokon,kad je to zaršilo krenuli smo putem u tamo neki omladinski hotel (pazite!) Remetinec!! Hotel je katastrofa!! Prvo pola te zgrade je hotel a pola je stambeni prostor..Haha,a tek kakve su sobe!?? Ma,bolilo nas je neka stvar za to,nama je bilo vazno da se dobro provedemo..
Oko 18h smo krenuli gledati nekakvu predstavu u Kerempuh,te smo poslije(od 20h - 1sat(ujutro)) imali slobodno po Zagrebu..Malo sam sa ekipom popija pice i propješacija par stotina kilometara i dosađiva se..Haha,ali znalo se što slijedi kad se vratimo u hotel..
Kad smo se vratili u hotel;počela je najluđa noc u mom zivotu..Ovi neki likovi su se opili a ženske i ostala ekipa frajera iz opce su se skupili u sobu ove moje jedne rodice(ova za koju sam vam napisa na pocetku)..Naravno,više od pola ekipe bila je u polupijanom stanju..Par puta sam samo provirija tamo..Tek tako..Razmišlja sam da ,ono, crnjak mi je otici kod nekih kojih ne poznajem..Svakako, u mojoj sobi je bila moja ekipa(naravno muski) i tamo smo se zajebavali i pricali nekakve gluposti.Ustvari totalno smo bili uvjereni da nitko od nas nece spavati cijelu noc(..od koih ih je najmanje 5 pozaspavalo..) uf, bilo je uzasno vruce i ja ,ono, ka fol, skinija sam gornje majice i bija u donjoj majci(dalmatinski:našpaline) i prošteta se do jedne iz razreda uzeti zvučnike,a kad ono Paf! ajme majko,skocila je na mene i cilog me ispipala..Haha,nije joj to prvi put,jer mi je par puta u školi rekla da sam zgodan i te stvari..Ništa,uzmem ja zvučnike i odem usobu..kad ono, za par minuta, uleti par ženskih(good lokin') u moju sobu i naprosto me odvuču u njihovu sobu( a to je ona soba od maloprije,di je ekipa iz opce, i ostali) i uopce nisam zna sta se tamo događa...Dosli mi tamo a ono..Rekle su mi da su me proglasile najlipsim i najzgod...(ne pretjerujem,nego mi je crnjak od ovome pricat)..I ono bilo je ludnica..Ko ne voli da ženske svacu oko njega, a pogotovo kad znas da su to one najlipse od tvoje generacije..
Puno je bilo zabave do ranih jutarnjih sati(oko 6ipo) kad je dosla zora..Tada sam se bas bija u svojoj sobi i nisam trčkara okolo po sobama..I odjedamput je jedna ''zenska'(haha) dosla nama us sobu spavati jer je pola ekipe bilo razvaljeno u njenoj sobi..Haha! moram to naglasiti jer je tatalno bilo smišno kako je spavala..onas cila skupila na metar kvadratni i tako spavala..Uskoro cu vam pokazati neke slike..
Pozdrav 2.a i 2.e razredu!!!!

Pozdrav!!!!!!!winksmijehsmijeh

Ova slika i nije bas najblji pokazatelj situacije


Nesvakidašnji prizor Petka..zamišljenost...Jebenti,o čemu to razmišlja?


Haha,this is Bralicka..

aj,bar sam te posluša..






Post je objavljen 17.11.2006. u 14:46 sati.