Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sunsetter

Marketing

I enjoy life. I think I'll enjoy death even more.

evo... udostojila sam se napisat novi post... ali ne da mi se bas pisat puno... al eto, nea veze... ovo je cisto da znate da sam ziva...
evo vam par stvari iz crne kronike...

Ocevidom je utvrdjeno da je u prekjucerasnjem pozaru u sibenskom zaledju, kada je izgorjelo trideset hektara sume i niskog raslinja, postradala i plantaza s jos neutvrdjenim brojem sadnica indijske konoplje. M.J. (24), nezaposleni KV konobar iz Vodica, za kojega se osnovano sumnja da je vlasnik plantaze, a koji se u vrijeme pozara zatekao medju biljkama koje je poskrivecki posadio i njegovao, sada je smijesten na Psihijatrijskom odjelu Sibenske bolnice. Operativna obrada nad M.J. ce se provesti cim se on prestane cerekati.

D.V. (66) zaposlenu u javnom nuzniku na pulskom autobusnom kolodvoru, policija je jucer privela zbog sumlje da je pocinila tezak prijestup iz oblasti gospodarskog kriminala. D.V. je, naime, vec stanovito vrijeme malu nuzdu, umjesto kunu, naplacivala kunu i pedeset lipa, dok je za veliku nuzdu uzimala tri umjesto dvije kune. Poskupljenje od pedeset posto, dakako, nije ucinjeno ni u dogovoru s Gradom, vlasnikom nuznika, a niti je konzultiran njegov koncesionar, poduzece Sranje d.o.o., nego je D.V. samoinicijativno povisila cijene usluga i razliku trpala u vlastiti djep. Nadleznima je sve to postalo sumnjivo kada je D.V. pocela dolaziti na posao najnovijim mercedesom S klase i govoriti o ljetovanju na Ibizi.

Pred Okruznim sudom u Splitu jucer je pocelo sudjenje M.P. (38) iz Prolosca Donjeg pokraj Imotskog, koji je, prema optuznici, u veljaci ove godine preko granicnog prijelaza Vinjani Donji htio prosvercati sest kineskih gradjana. Zanimljivost je da je M.P. vec osudjivan zbog istog prijestupa, kada je prije dvije godine, preko istog granicnog prijelaza, pokusao ilegalno prevesti nekolicinu Iranaca. Upitan zasto je s Iranaca presao na Kineze, M.P. je, ekluzivno za nas list, kazao: «Kinezi su sitniji. Vise ih stane u gepek».


U procesu protiv R.C. (44), koji je oglasavao i pouzecem prodavao «krasne grafike bana Josipa Jelacica po popularnoj cijeni od stotinu kuna», jucer je na Zupanijskom sudu u Zagrebu svjedocio sudski vjestak, povjesnicar umjetnosti dr. Silvije Penezic – Kurvitzcky. Dr. Penezic – Kurvitzcky u svojem je svjedocenju istaknuo kako novcanica od dvadeset kuna, unatoc tomu sto vrijedi pet puta manje od svote koju su neki za nju dali, doista sadrzi portret bana Jelacica, doista bi se mogla smatrati grafikom i da je u tome smislu oglas R.C. bio sasvim istinit.

...bacio bombu na cestu kojom je u tom trenutku prolazio zglobni autobus gradskog prometa. U strahovitoj eksploziji sest je osoba lakse ranjeno, dok se lijecnici jos bore za zivot dvojice. Pocinitelj se pola sata nakon nesrece sam predao u policijskoj postaji broj tri. Rijec je o S.B. – u (44), kovinotokaru iz Sibenika. Upitan zasto je bacio bombu, S.B. je kazao da ne zna sta mu je bilo, da se iskreno cudi svom postupku i da ce se svakako potruditi da se to vise ne ponovi.


sto je muskarac bez brkova -> the book


deprimirani server... a jaaadan

Post je objavljen 13.11.2006. u 22:51 sati.