Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Još jedan u svjetskom vrhu

U svoj onoj gunguli oko Svjetskog prvenstva u Zadru, sa svim onim brojnim sudionicima, brojnim državama, stvarno različitim reprezentacijama, kao da nam je među mnogim odlukama prve zajedničke i ujediniteljske Skupštine WAKO i IAKSA svjetskih kickboxing federacija, promakla jedna, nama važna odluka:

Na povijesnoj Zadarskoj Skupštini WAKO-a, na kojoj je između ostaloga usvojen i novi Statut, u jedno od najviših tijela nove, ujedinjene WAKO Svjetske kickboxing federacije, u arbitražnu komisiju izabran je i predsjednik Hrvatskog kickboxing saveza prof. Predrag Znaor.



Komisija ima tri člana, a pored Znaora (desno na slici) su i Dominique Rousset - doministar športa Francuske (lijevo na slici) i Rondo Van Clief - odvjetnik iz New Yorka (na slici u sredini). Zadatak komisije je da odlučuje u eventualnim sporovima između Borda direktora i predsjednika WAKO-a s jedne strane te ostalih članica WAKO-a s druge strane. Odluka Arbitražnog odbora je konačna unutar WAKO-a, a daljnja žalba je moguća samo Međunarodnom sudu pravde u Zürichu (Švicarska).


Post je objavljen 13.11.2006. u 20:15 sati.