Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cuzamen

Marketing

'Witch watch?' 'Seven clocks.' 'Such much?' 'Ooo,pa kolega,i vi ste učili engleski kod prof. Gečević!?'

Eto,sad, osim alenovog tajnovitog i zagonetnog pritiska(b.t.w.skužila sam zakaj ne ide u begovo: da slučajno ne bi ne napisao post u subotu. aha,aha! ček dis dabl ngejšn :)) i pritiska One-S-Puno-Imena (čiji je pogled postao još pronicaviji otkako je uklonjena i zadnja prepreka od stakla između njega i žrtava mu i sad je upravo super prodoran,turbo lukav, crafty(hvala,teta gečević za obogaćivanje mog tako siromašnog rječnika-nikad,nikad mi 'turbo lukav' ne bi samoj palo na pamet)),-----uhvatite glavnu nit,stavite prstiće na zagrade,onako kako to radi raska. jeste? dooobro.-----i Perić me hoće u neku zvijezdu promovirat. E,neće ić. Nisam ti ja Stella,ja sam Lucija. (ajmo sad smijeh svi: aha ha ha ha ha ha ha ha haa)
I da,samo da se osvrnem na post gore spomenute Žene s crafty pogledom: da znate čitati između redaka, pročitali biste ovo:'Napila sam se. I rekla nekom čovjeku da izgleda ko mršavi edo majka.Čovjek je onda u stopu pratio moju prijateljicu Luciju,a pošto njoj izgleda kao edo majka s nekim bolesnim osmijehom,malo se usrala.Al spasila ju je Kuma moja. :) ' Al kad malo bolje razmislim,možda i ne biste to pročitali jer se ne sjeća... :D
I,detelić.... ubij se. Slušaj svoju seku doma medicinarku,a ne tu babetinu. :)
A ja znam da će nam to begovo bit upropašteno tom šugavom muzikom,ak se to uopće može tako nazvat. A ne može. Al ja mu se svejedno veselim. Jeeee,begovo,jeeeeeeeee,jupi,hip hip hura. :) Pa kako se ne bih veselila mjestu gdje će gečevićka netragom nestati ko da je u zemlju propala :) ajoj,baš sam zločesta. Al ne mogu,ne mogu, živcira me,mrzim glupe ljude,koji su glupi zato kaj sami hoće bit glupi i trude se bit što gluplji samo da bi mogli drugim ljudima reć da su glupi,a zapravo nisu oni glupi nego su oni glupi. Eto. Da. Sad sam i ja glupa.
Brat mi ide sad na gitaru i upravo mi je rekao:'Doviđenja',onim mehaničkim tonom ko kad tetu u Konzumu pozdravljaš pokušavajući izbacit iz glave one njihove retardirane uniforme(mislim,ne znam jel i kod vas tako,al u mom konzumu imaju neku lentu ko misice i neke sulude kape,katastrofa). I on je glup :)
A drugi brat mi je sad došao sa zadaćom iz mat,shvatio odmah kaj je fulao i sam priznao: 'Kak sam glup!'
A jučer sam (ako neko još ne zna) išla spavat u 9 jer sam bila uuuužasno umorna i nisam mogla zaspat do 12. Ne znam jel zbog gostiju ili zato kaj sam bila previše umorna ili zato kaj čitam Tiganu, što će reć Kaya, što će reć da razmišljam o stvarima o kojima normalan čovjek ne razmišlja, u doba kada normalan čovjek spava. Ispričavam se svima kojima sam zeznula dan jer ih nisam sa svojim uobičajenim jutarnjim osmijehom dočekala.
Grozno je kad već u nedjelju znaš da ćeš u ponedjeljak bit mrzovoljan. Oooobožavam ponedjeljke. :)

Post je objavljen 13.11.2006. u 17:42 sati.