Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/armanina

Marketing

ŠMRKAVA SAM....

Znate kaj, dost mi je zaštopanog nosa, već sam tjedan dana tak začepljena da imam stalno otvorene čube i dišem ko morž.

Nevjerojatno je kak čovek odma izgleda bedastije kad ima otvorena usta, pogledajte npr. Narcisa Mujkića, uvijek otvorena mesnata usta i čovjek odma izgleda ko da je bil na dopustu kad se dijelil IQ.

No, ja sam prehlađena ko konj i već mi je dost čajeva, meda, limuna, kamilice, sprejanja morske vode u nosnice, puhanja surle i hrkanja po noći. Al nemrem ništ napravit, treba proć i gotovo.

Sinoć smo bili u kinu gledat Borata.

Disala sam ko slonica, sve mi je bilo žao čovjeka pored mene, znate kak to nervira kad neko balavi kroz nos, imate osjećaj kak vidite bacile kak lete po zraku i ulaze u vas da vas napadnu!

Borat je super film, fino sam se nasmijala (volim sve kaj ismijava Amere, kaj mogu….) lepo sam si pojela par vrećica čipsa (da, uz to kaj sam groktala kroz nos sam i šuškala s čipsom!)…..

Ne sjećam se više dal sam vam rekla, ali imala sam doma majstore.

Postavljali su pločice u hodniku koje nikad zakoniti i ja nismo postavili, sve smo uredili, a to nam je ostalo. Pa sam ja rekla da to oću napravit prije neg se beba rodi jerbo ko bu ih posle trpil (majstore, naravno).

E, sad, jedan od njih dvojice je od mog tate prijatelj, tak da mi nije bilo bed ostavit ih same jedan dio dana jer sam imala obaveza u gradu.

Sve su oni to lepo postavili, ali molim – slušajte ovo. Jučer ja poželim popit Nescaffe. I otvorim kutiju a nutra samo 2 prazne vrećice. Gospoda su si sama skuhala Nescaffe i vratila PRAZNE vrećice natrag u kutiju.
Kao, nebum ja skužila????

Posle sam skužila da su nam pojeli i celu teglu krastavaca i vrećicu majoneze.

Pa mogli su reći da su popili i pojeli, ko da ima veze, al ne, dva čovjeka srednjih godina su ko neki balavci metli natrag prazne vrećice. Ili je to trebala bit šala? Haha. To se ja grohotom smijem.

Za one koji su tražili, ovo je friška slika trbuha, moram priznat da izgleda veće uživo. Ovak kad ga gledam na sliki si mislim: pa kaj se ova buni da joj je teško?!?

trbuh

Post je objavljen 13.11.2006. u 13:20 sati.