Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/daisyandherdiary

Marketing

post, post, novi post!!!

vratila sam se...
ne da mi se baš pisati, ali mislim da ovo zahtjeva jedan pravi post.
dakle, započnimo...
28. govornička škola, Živogošće, 4.-12.11.2006.
predivno...
vjerojatno najbolja škola da sada. nije bilo toliko masovnih tuluma i pijančevanja kao nekada, ali mala ekipa u kojoj su si svi dobri i kuže se je puno bolja. važnija je kvaliteta, a ne kvantiteta, zar ne? tako je i bilo...
zbog neki, danas potpuno nebitnih, stvari u prošlosti, bilo mi je bed vidjeti određene ljude. kasnije je ispalo da mi je s njima i najbolje bilo... stvarno... najiskrenije...ekšli
stanje s govorima bilo je alarmantno, nitko nije imao središnju misao valjda do četvrtka (neki ni tada), zapravo, kad bolje razmislim, moj govor nije još ni sada u potpunosti gotov, ali to nije neki problem, s obzirom da sam ja ipak bila 5. stupanj, face, naravno...
da sažmem, radila sam stvari koje nisam trebala, nisam radila stvari koje bih voljela, ali to su takve sitnice da su gotovo zanemarive (dobro, nećemo sad baš cjepidlačiti).
činjenice:
1* irina, ivana i fami, volim vas!!!!!
2* ita, volim te, ali ti to već znaš, pa uopće nije potrebno spominjati.
3* luce i faust, najbolji pjevači i najbolji partneri za ispijanje čaja sa šlagom na balkonu, volim i vas, naravno!!!! (fauste, ne mogu vjerovati da nas nisi došao ispratiti)
4* leič, najbolja cimerica koja se može zamisliti, nosi kuhalo za vodu, kuha kavu i čaj kad god pomisliš, a uza to je uvijek nasmješena, vesela, sretna i oduševljena svime.
5* lani, već mi je čudno spavati na govorničkoj bez nje pored sebe. navela nas sve na ozbiljno razmišljanje o femidomima, lav ju!!
6* imala sam zakon grupu, stvarno je bila prva liga, ana, ivana, iskrica,sandre ekipa iz zagreba i, naravno, neizostavan slovenac (baš me zanima kad će se javiti...)
7* marko liker, najbolji mentor, zasigurno....
8* felbar zapravo uopće nije onako seksi kako se čini na prvi pogled (joj, taj njegov zub...), ali je stvarno zakon.
9* govornička ima najseksipilnije tehničare na svijetu... (jasmin, tihi i joki, volimo vas!!!)
10* njonjo je definitivno najslađi mentor na svijetu!
11* sad bi bio red da prestanem pričati o ljudima koji su zaposleni na govorničkoj jer je ovo stvarno tu mač
12* definitivno sam nešto zeznula, ali ja stvarno ne znam što sam krivo napravila i učemu sam pogriješila. i svi mi govore da nisam ja kriva ali preočito je da jesam i sad me to fakat muči... shit...
13* u određenim situacijama crkvene pjesme su nešto najbolje što se može čuti.
14* u određenim situacijama EMANUEL je najsmješnija riječ na svijetu.
15* tokom 28. g.š. (datum trajanja gore naveden) osnovan je pokret zvan emanuelizam, njegovi ciljevi, politička, društvena i umjetnička određenja nisu definirana, zapravo nije jasan ni koji je cilj samog postojanja, ali bitno da postojimo.
16* ja sam ekšli upoznala jednog eventualista!! (pravog, živog, nisam ga izmislila)
17* čaj sa šlagom je jedna od najodvratnijih stvari koje čovjek može staviti u usta, provjereno!
18* femidomi su bolji od kondoma.
19* nogometne lopte imaju dušu (sastavljenu od vrućeg zraka) i trebaju imati svoja prava.
20* odjeća i obuća koju nosi m.f.(18) treba se otuđiti i spalit. (dobro, ajde, s time se baš i ne slažem u potpunosti)
21* space bag je najbolji način pohranjivanja odjeće.
22* gledaju nas.
23* rastanci užasno teško padaju.

ljudi:
irina: - mislim da mi je ona najveći wow govorničke. predobra, predivna cura, zabavna, draga, ma super mi je!!! u početku mi je stvarno bio bed s njom zbog nekih stvari iz prošlosti, ali to smo rješile i ispalo je da se ni ona ni ja nismo morale brinuti oko toga. užasno smo slične i to mi je tako super. volim je!
ivana: - aaaaa, obožavam je!!!! super, super cura. ima velike oči i onda kad se nadvije nad mene i čudno me pogleda, mene je malo strah, ali nema veze. zove me malom curicom, što mi je malo čudnpo s obzirom da se ja tako ne osjećam, ali to nema veze isto.
fami: - crni dječak hitra uma (kako i ivana rekla), čudnog modnog izražaja, specifična glasa i intonacije, neobičan u svakom slučaju. super je....
faust: - e, ovako, on se zapravo zove pavo i lucin je najbolji frend iz metkovića, ali ita i ja prvi dan nismo mogle nikome zapamtiti ime, pa smo im mi davali imena i tako je on nekako postao i ostao faust. super dečko, super pjeva, puno pije, zabavan je... simpa, stvarno simpa...

to je uglavnom seve o govorničkoj i o novim ljudima koje sam upoznala. stavrno mi je užasno što je kraj. ovo su jedine situacije kada ekšli ne volim zagreb (kada se vratim iz govorničke i onda patim...). vjerojatno je i kraj govorničke uopće jer sumnjam da ću ići na 6. stupanj (ipak, škola, pripreme...)
to je to, ljudi fakat vas volim...

efektni završeta.

Post je objavljen 13.11.2006. u 11:27 sati.