Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/selene7

Marketing

I don’t need your attitude; I have one of my own!

Photobucket - Video and Image Hosting

Ima li što gore od toga kad vam netko neprestano nameće svoje stavove i ideje, najnormalnije očekujući da će se iste prihvatiti, a ako slučajno ne bude tako, taj netko se odmah uvrijedi i naljuti, misleć da odmah niste na njegovoj strani.

Možda sam prije bila podložna mišljenjima drugih, malo više ovisna o nekim ljudima nego što sam to trebala biti, ali napokon shvaćam kolika je to greška. Orjentirati se samo na određene osobe i ne vidjeti puno dalje od njih a nakon svega se stvarno opeći. Počela sam vjerovati da se neke stvari događaju s razlogom pa tako i za sve to postoji razlog. Pametni uče iz tuđih grešaka, ali najčešće sami moramo napraviti neke greške na kojima ćemo se naučiti. Tako ja sad smatram da nisam zaslužila neke stvari koje su mi se dogodile, ali što je bilo bilo je i ne može se promijeniti, a gledajući unatrag zapravo me sve to na neki način promijenilo i natjeralo da budem samostalnija, slobodnija i na neki način drugačija osoba, radim po svom bez ograničavanja…

"Premda, priznajem ponekad pretjeram
I nekud otplovim sam
I tad slike izblijede sve
I tad zatvaram se u sebe
I tad nisi mi potrebna"


A osveta? Nisam takva koja se osvećuje za sve loše što se dogodi, jednostavno to ne mogu. Ali, “ stvari se polako vraćaju na mjesto”, samo što se nisu vratile na početno mjesto nego su našle neko novo mjesto, ustoličile se na tom mjestu koje im možda i nije pravo mjesto, ali tako se dogodilo. Vjerojatno je i to posljedica nečijih grešaka. Ali za razliku od nekih, neki drugi na tim greškama nisu ništa naučili.


Post je objavljen 12.11.2006. u 22:53 sati.