Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shtrumfeta

Marketing

surprises of the night

naglo otvoram oči i dižem se iz ležećeg položaja. ne mogu se skoncentrirati dovoljno da se sjetim gdje sam. mrak je, pa teško razabirem likove u sobi. odjednom, primjetim kako me neka spodoba gleda s druge strane zida. iznenada protrnem, ali onda shvatim da su te oči jako slične očima koje dobro znam.
namrštim se u nadi da će mi to pomoći izoštriti sliku. sada jasno vidim... zacrnjene oči, raščupana kosa... glupo ogledalo. nakon priglupog hihotanja, pokušam duboko udahnuti ne bi li nadoknadila izgubljene molekule kisika. pripremim se i krenem... ali nejde. boli me. ne mogu disati. hvata me panika, počnem kašljati i naginjati se naprijed. nakon nekoliko trenutaka uzaludnog pokušavanja uspostavljanja normalnog disanja, odustanem i ponovo legnem. zaklopim oči. malo si popravim kosu i rukavom obrišem ostatke ruža. sad je u redu. mislim, ako je to-to, onda da barem na nešto ličim kad me pronađu ujutro. dobro, i da vrag ne problijedi kad me vidi na vratima. ipak, on je velika zvjerka. moram pripaziti kako ću izgledati, prvi dojam je najbitniji.
... čekam. u međuvrmenu odlučim promijeniti pozu i skinuti majicu. uvijek sam mislila kako je veliko umijeće izgledati svježe i sexy i nakon što umreš. pogotovo kad dođu oni zgodni momci iz csi-a i počnu te pipkati. ... još uvijek ništa. hm... možda me se ipak dragi allah nije odrekao... ... o, hvala ti dragi, znala sam da ću još neko vrijeme pohoditi grešnu zemlju. barem dok ne kupim one jebene crne štikle koje sam vidjela prošli tjedan u izlogu. zadovoljna, krećem u potragu za savršenim položajem kako bi mogla bezbrižno nastaviti spavati. ipak, još je noć...
na desni bok... ne, rebra me bole na toj strani. na leđa... ne, onda ću cijelo vrijeme gledati u plafon, kad ću onda zaspati? potrbuške... nema šanse, i ovako imam problema sa dovodom zraka. na lijevi bok... aah, to je to. namjestim se i uživam u prostranosti kreveta... ispružim desnu ruku preko kreveta... i... osjetim nešto. nešto sam napipala. ... to je... ruka.

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 12.11.2006. u 17:48 sati.