Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/periferijanecegaavineznatecega

Marketing

Tako patetično

Koncert Nicka Oliverija je otkazan. Saznali smo kad smo došli tamo. Svjesna sam da se ponašam kao histerična adolescentica, ali nisam se mogla suzdržat pa sam doma proplakala od jada.
Ne i toliko jer je koncert otkazan, nego više zbog činjenice da sam pripadnik ovakvog primitivističkog i, agresivnog, korumpiranog, sustava vrijednosti, društva... svejedno.

Pa zaboga, niste mogli kupiti ni 500 jebenih karata da popunite dvoranu, vi mizerni oblici života!!!!! Ne pada mi na pamet ni jedno beskorisno smeće od živog bića, jer su svi na svoj način korisni u životnom lancu, ali vi ste jebeni niškoristi i Ceca fanovi koji žive od jednog pornića Dare Bubamare do drugog.

Image Hosted by ImageShack.us
Ne znam. Užasno je. Skoro sam potpalila Boogaloo. Još gore od svega toga bilo je to što je za "utjehu" lik počeo puštat qotsu. Hej!!!!!!! QOTSU! To je bio još niži udarac. Puštao je qotsu koju je Nick napustio zbog svađa s Josh Homme-om. Obožavam qotsu, ali to je bio prenisko.

I ne znam, možda više neću pisati blog jer svaki put napišam post osjećam se loše i svaki post izvire nekom glupom patetikom. Naravno, ovo ne pišem zato da bi netko tvrdio suprotno jer falatibože nisam pobornik takvih niskih pobuda za pažnjom.
Trebao bi biti nekakav ispušni ventil ali ne pišem više za sebe jer sam okovana tuđim izmišljenim komentarima u glavi.
"Ovo je dobro."
"Ovo nije dobro."

Auč. Boli me masnica. Bloody tulum.

Post je objavljen 12.11.2006. u 12:51 sati.