Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/picceria

Marketing

Recept za ljubljenje

Ljubite li se dobro?
Ili... ne?
Tuže li se vaši partneri da centrifugirate kao veš mašina, lupate kao brisači Fiata 600 ili samo otvorite usta i ne radite ništa?

Mi imamo rješenje za vas!

Nakon recepta koji ćemo nesebično podijeliti s Vama, Vaš će se ljubavni život stubokom promijeniti! Pripadnici suprotnog (i istog) spola će pomahnitati za Vama i Vašim virtuoznim ljubljenjem, o Vama će se pisati, maštati i Vaše će ime biti upisano na karte svijeta i table na autoputu!
Dosta s otezanjem, počnimo s pravom stvari:
U supermarketu kupite pola litre (preporučena doza) zamjene za šlag na bazi biljaninih masti, donesite doma, iskrenite u veliku teču i dohvatite se miksera. Mikserom prvo laganim pokretima lijeve ruke miksajte šlag u smjeru kazaljke na satu. ETA: 10 min. Nakon što ste primijetili da se šlag polako ali sigurno konfigurira pred vašim očima, prebacite mikser u slijedeću brzinu. Ako nemate više brzina, miješajte brže. Ako ih imate, polako ali sigurno ih povećavajte.
Dosta preseravanja, šlag je gotov. Ali, vi niste! Ugasite mikser odrješitom kretnjom i skinite (ne gaće) one dvije šipke kojima mikser miješa šlag. Sad počinje prava stvar! Približite jednu šipku ustima i počnite jezikom odstranjivati šlag s nje. Dok ne obližete sav šlag (posebice onaj koji se zavukao u najskrovitija mjesta na Šipci), niste gotovi! Postupak ponovite s drugom šipkom... I to je to!!!
Odstranjujući šlag sa šipke, savladali ste kompliciranu drevnu tehniku baratanja jezikom koja se njeguje u bukharskoj oblasti već stoljećima pri rektalnom pregledu stoke. Uspjeh je zagarantiran (krave se nisu tužile)! Ubrzo ćete postati toliko popularni da će vam Severina plaćati da joj se pojavljujete u kućnoj radinosti, bezobzirno o spolu!thumbup
Bile bismo presretne kada biste nam javljali Vaše uspjehe jer namjeravamo napisati knjigu, snimiti video s pilates vježbama (Gutanje lopte 1., 2. i 3. dio) i tiskati 4 000 majica s natpisom "Ljubit' se lako - pitaj me kako!"...Javite nam i što ste napravili sa šlagom jer smo mi s prozora to bacale na susjede i vikale: "Bukkake!"

Post je objavljen 12.11.2006. u 12:47 sati.