Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

Zagreb!!!!!!!!!

Ej ljudi!!!!!!!!!
Evo mene...vratila se ja iz Zagreba!
Bilo je FENOMENALNO...svi smo se odlično zabavili!!!!!!!!!
Probudila sam se baš rano ujutro,spremila se i išla sam s Danijelom i Enom na kolodvor. Kad smo tamo stigli,razrednica nas je sve prebrojala,sjeli smo u bus i krenuli.
Išla su sva 4 prva razreda i neki iz 2.,3. i 4. razreda.
Došli smo u Zagreb iza 12h i prvo smo išli na Interliber. Tamo je bilo ok,to je ustvari bio sajam knjiga. Već me glvala zabolila od tolika knjiga...stvarno ih je bilo puuuuuuuuno! Bilo je par paviljona,mislim da mi nismo sve ni obišli. Kupila sa si jednu od najdražih knjiga R.L.Stine-Dvostruki spoj. Horor je! Inače su mi sve odlične knjige od toga pisca,ali mi je ova jedna od najdražih. Morala sam nešto i mami i tati kupit...100 zaltnih mudrih izreka!
Dogovorili smo se da ćemo se naći na jednom mjestu u 15:30 i krenili smo u centar. Rekli su nam da u 19:15 budemo kod Jelačića i možemo ići gdje hoćemo! Ja sam bila s frendicom iz razreda,Manuelom i prvo smo čekale neke dvije njezine frendice iz Zagreba,Romanu i Ninu. Cure su nas malo provele po Zagrebu,ne sjećam se više ni gdje smo bile. Bile smo u Importaneu. Kupila sam si sjenilo i sjajilo jer ja ne mogu bez šminke. Nema mjesta gdje ja ne odem,a da ne kupim šminku! Šetkale smo se po Zagrebu i bile smo u slastičarnici "Milenium". Jele smo sladoled...mljac...kako je bio odličan. Jeste da nije vrijeme za sladoled,ali mu nisam mogla odoliti.
Navečer smo bili na predstavi. Nije mi bila nešto posebno i kada je završila,krenuli smo kući. U Vukovar smo došli u 2:30.
Kad smo se vraćali,najveseliji smo bili mi koji smo sjedili iza jer smo cijelo vrijeme pjevali...baš je bilo super!
Evo nekih slika iz Zagreba!
Pozz&pusa
Ovo je Manuela u busu!


Ovo su Danijela i Manuela!


Danijela i ja!


Magi i Ena!


Ekipica iz razreda...Manuela,Ivana,Helena,Danijela i ja!


Jedan od paviljona na Interliberu!


Ponovo Manuela i ja!


Djeca cvijeća!


Manuela i Danijela!


Mija i ja!


Ja na trgu!


Manuela na trgu!


Nina,Manuela i Romana!


Manuela i ja u "Mileniju"!


Manuela,Nina i Romana u "Mileniju"!


Jelačićev kip!


Njih tri na trgu!


Ja na trgu!



Post je objavljen 12.11.2006. u 12:22 sati.