Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dijamantnidvorac

Marketing

Taj divan osjećaj

Najbolji dio svake cure je njena duša. To se odnosi i na jako lijepe cure, i kod njih je duša puno važnija od tijela. I tijelo je bitno, ali je duša puno bitnija.
Duša je jako duboka i široka, izuzetno je složena, može biti nevjerojatno lijepa. Dobra stvar je što svatko može imati lijepu dušu, na to sami možemo jako puno utjecati, puno više nego na tijelo.
Izuzetno je poseban osjećaj, upoznavati nečiju dušu. Svaka je duša jedinstvena i neponovljiva, po nečemu drugačija od bilo koje druge duše. Kako je lijepo, kada nekome možete prodrijeti duboko u dušu, kada možete upoznati dubinu duše te osobe, kada pogodite žicu i ostvarite povezanost na istoj valnoj duljini. Mmmmmmm. A tek, kada se to odvija obostrano.
To se ne može postići lako, ni s bilo kime ni bilo kada. Rijetko se dogodi. Možda za života, upoznamo samo nekoliko osoba s kojima to možemo iskusiti.
Većina ljudi, po prirodi teško stjeću povjerenje, dugo im treba, da se otvore, ne mogu vam sve reći o sebi. Reći će samo mali djelić, a ostalo će ostati nepoznato.

Image and video hosting by TinyPic

No, par puta u životu, dogodi se da upoznate osobu, u koju vrlo brzo steknete povjerenje. Iz nekog razloga, njoj možete sve reći bez ikakvog straha i nelagode, njoj možete tako lako otvoriti dušu i ne možete prestati pričati s njom, razgovor ide kao podmazan, da imate cijeli tjedan za razgovor ne bi bilo dovoljno, jer toj osobi imate toliko toga za reći, jer toj osobi možete sve reći, čak i najveće tajne i intimnosti, koje se drugima nipošto ne bi usudili reći. I koji je poseban osjećaj to doživjeti, kao da vam duša leti, od sreće bi zagrlili cijeli svijet, ne može se riječima to opisati!!!
Htio bi djevojku, s kojom bi to mogao doživjeti i naravno, da bude obostrano. Htio bi doživjeti takvo uzajamno povjerenje, da joj mogu sve reći bez imalo nelagode, da mogu prodrijeti duboko u njenu dušu i srce, da je mogu razumijeti, da je pogledam u oči i da znam što misli i kako se osjeća, da se mogu staviti u njenu kožu i gledati svijet njenim očima, a da pritom oboje imamo dovoljno slobodnog prostora i da ne gušimo jedno drugo, da imam s njom osjećaj, koji nemam ni s jednom drugom curom i da i najmanji zajednički dodir ili pogled ima nešto čarobno u sebi. S takvom bi lako mogao provesti cijelu vječnost.


Post je objavljen 11.11.2006. u 21:57 sati.