Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ddadd

Marketing



Preživio sinoć :)

Jučer je to bilo fatalnih 3 i pol sata lunjanja Interliberom.Fatalnih po moje koljeno i po turnir parova u badmintonu na koji sam pozvan. Razočarao sam momka s kojim sam trebao igrati (ne ne, nije Indijac) ali i ponajviše samog sebe. Moron Ddadd više ne može par sati šetat u gužvi, ccc, jedvo čekam da mi se desi tih dvadeset kila manje :)

Dragoj sam kupio knjigu u seksu, sebi sam kupio Sun Tzuovo Umijeće ratovanja (našao po 45 kn napokon, čekam već 7 godina nekog jeftinijeg od 130 kn :D) i 6 Q stripova za 5 kuna. Sve skupa pet kuna, a ne pet kuna komad kako bi ste možda pomislili.

Sreli smo i jednu ikonu bloga, dobrog starog DayWalkera. Momak i pol...ali vi to već znate.

Osim blogera sreo sam i jednog sjajnog momka sa svojom curom. Taj momak je vrlo drag i bistar, puno toga smo nekoć davno prošli skupa. Njegova cura...u nju je jedan moj jako dobar frend bio zaljubljen preko ušiju, bila je prava ljepotica za koji su se svi pitali što vidi u tako masnom momku. Iako je ona tada bila evidentno nesretna u vezi, frend je pregrmio - principijelan momak nije ništa želio imati sa tuđom djevojkom, barem dokle god je tuđa...a mogao je.

Sad kad sam ih vidio, njih dvoje, bezvoljne i sive, on duplo deblji no prošli put, a ona petput deblja, sad se pitam jel to moj frend imao sreće ili je ona imala nesreću...ali neću o tome što bi bilo kad bi bilo :) Jer jedan drugi moj frend voli reći: "Da nije pas srao ulovio bi zeca!"

Četvrti frend je bio samnom i Dragom jučer, kasnije sam ga odveo u savršeno ukusno i udobno uređeni nezadimljeni birc sa tihom diskretnom muzikom i ugodno smo si još popričali o svačemu. Ne želim vam odati koji je to birc, hehehehehe :))

Peti frend se sinoć vratio "na mjesto zločina". Tako barem on kaže. Našao se sa curom s kojom je nedavno prekinuo, točnije, ona ga je ostavila, a što se zbilo reći će mi večeras.

I tako...život je...

što?

:)


Post je objavljen 11.11.2006. u 17:05 sati.