Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luxuriousss

Marketing

L* uzvraća udarac :)

Evo, napokon, da i ja što god napišem….ali ne znam šta… nemam vam šta reć…. Sve je po starom… nemam ja volje, ni vremena baš stalno pisat te ultra duge posteve… ne mogu ja to na silu ili reda radi pisat, kao šta sam neke i pisala… to ja, kad mi ono dođe… i kad imam šta za napisat, onda, ja to i napišem… kad sam u nekom bedu ili kad sam extra happy… e onda, mogu bacat posteve i svaki dan, jer imam razloga i imam o čemu pisat…a tako… ma ne znam..

Nemam baš vremena za ništa. Škola me uništava, a i autoškola također. Btw. počela sam vozit, pa tako da vas obavijestim… ako se nalazite na Istarskim cestama i naletite na neku plavo zelenu (wtf, koja je to boja uopće????) opel corsu, a iz nje jedva viri neka plava glava (da, da stvarno sam toliko sitna da se skoro ne vidim iz auta)… e to sam vam ja… a onda je na vama, ako će te riskirat život ili ne.. ja vam preporučam… BJEŽI!

I da, eto, kupila sam nove naočale za vid, nećemo reklamirat marku:) i zaljubila se u njih i k*, imala sam ih četiri dana i razbile su mi se! Popucala su mi sva stakla! I onda da je marka kvalitetna!? Aha, jako…

Ali ajde, nešto mi je palo na pamet…

U dosta prošlih posteva pisala sam o tome kako ni sama ne znam zašto sam uopće napravila ovaj blog i kako mi je u nekim trenucima možda čak i bilo žao šta sam ga napravila… pa opet mi je bilo drago i tako… i žalila se kako mi nitko ne pušta komentare, pa da mi je to bezveze. Da, znam, trebam ići i ja od bloga do bloga puštat komentare kako bi i meni netko pustio, ali jednostavno… ne da mi se nekom uvlačit u guzicu… Razumijete!? Ali očito je, da ću morat počet :D!

Ali sad, nakon nekog vremena…jakooo mi je drago šta sam napravila blog, najviše zbog jedne osobe, koju sam tu i «upoznala». Moju najdražu Deejayicu. Da, upoznala sam je baš preko bloga i sad smo si stvarno dobre. Čujemo se skoro svake minute, ee, to mora da je prijateljstvo:)… Sjećam se kako je to bilo. Bila sam u bedu i onda mi je ona pustila komentar i tješila me, pa ja njoj i tako dalje i bliže:), i postale si najbolje… i skompale se i sad je tu, uvijek kad je trebam. Uvijek uskoči sa nekom svojom pametnom i manje pametnom:).. hehe.. izjavom. Jako smo slične… mislim psiha, ponašanje, pamet:) i to, a mislim ni izgled nam nije daleko.. ono plavuše smo obadvije, pa šta drugo reći!? Komentari za to bili bi suvišni. Eh, našle se one… dvije plavuše će nama tu pametovat:)… E, da, baš oćemo… Ma nemojte me slušat ili ti ga čitat, zabrijala sam, ali samo malo:)… Na znam šta da pišem, pa baljezgam neke gluposti… Šta da vam kažem, ja volim svoju Deejayicu najnajnajviše.. i neću više ništa pisat, jer bi onda rekla da sam cijeli post prepisala od nje (smijeh)… hehe. Jednostavno smo se našle. Sviđaju nam se iste stvari. Nadopunjujemo se u glupostima i manje glupostima. Razumije me i ja nju. Uvijek je spremna pomoć i poslušat me, dati mi savjet. Vjerujem joj i iskrena je. U tako kratko vrijeme, uspjela je zauzeti mjesto moje najdraže netfrendice:), a napomenimo to da ja jako teško sklapam prijateljstva, i više ne vjerujem svima tako lako, kao šta sam nekad, nakon slijeda nekih događaja, koji se čak spominju u nekim prijašnjim postevima. Postala sam malo zatvorenija, a prema njoj sam potpuno otvorena i mislim da će još malo znat cijeli moj život:). Ljubav, naravno, ako ti to budeš željela!? Ali, toliko me nije ništa volja, pa tako da ne mogu niti o tome pisat. Napisat ću post posvećen samo njoj, kad me bude uhvatila inspiracija. Ovo nije dostojno za moju Deejayicu. Ispričavam ti se unaprijed.

Mislim da je ovo vrijeme krivo za moje raspoloženje. Mislim da mrzim jesen. Volim je samo zbog boja(priroda), samo zato jer obožavam kad mi lišće šušti pod nogama, i kad pada kiša, a ja mogu spavat cijeli dan… uuuuf kako to volim. A mrzim je zato jer je zima i još jedanput zato jer pada kiša, a ja moram ić van i furat glupi kišobran pa se sva smočim i kosa mi ne sliči na ništa, zbog vlage. E, zato mrzim jesen… a kad smo već kod godišnjih doba… zimu obožavam, iako je brrr… hladno. Obožavam je, jer mi je rođendan po zimi, jer su praznici, Božić, Nova godina i…. pokloni… juppppi. Kako ja volim poklone! I da zaboravih i Sveti Nikola je, makar to još spada pod jesen, ali po meni zima započne 1.12! Joj, kako volim gledat u čizmicu šta sam dobila! Jao meni, kako sam djetinjasta! Ko bi reko da ću uskoro imat 18!? Ali šta mogu, takva sam….

Ne znam više šta da napišem, pa vas lijepo pozdravljam i nadam se da ću se uskoro javit sa zanimljivijim postom… Pusa..

I da, dajte ljudi, budite solidarni, pustite koji komentar… :)


Post je objavljen 11.11.2006. u 14:54 sati.