Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thegugaworld

Marketing

Nima Splita do Splita!

Jučer smo sa razredom bili na Zagrebačkon velesajmu. Mislin,bili smo mi muški i još 2 ženske iz razreda.Ajme šta je bilo dobro.
Evo ovako van je to bilo:

Tribali smo se svi nać u 5 manje kvarat (4:45) na solinskoj jer je tamo bia bus. Krenili smo oko 5 i išli autoceston do zg. Došli tek oko 10 uri...
Sidili smo iza Babi i Maje iz a razreda. I ja i Jaso cilo vrime tukli iza ovoj maju o stolicu,bacali joj zavjese na glavu,pa ona popizdi... Bože šta san se ismija,ja i on ka da smo najveća dica... Kad smo došli na taj velesajam imali smo ga razgledavat do 3:15,al ja,Jasmo i Smili odlučili ić tranvajem u centar. I tako mi ušli u 14 al smo izišli negdi kraj savskog mosta. Tamo se glupirali,slušali purgere kako govore(svaka čast svin purgerima,al fakat ono...). Pojeli smo hot dog i išli nazad.

Pošto san zaboravia lovu (ostala mi na frižderu,iliti hladnjaku) svi mi sve plaćali. Nisan moga virovat. Ja nikon nebi platia,pa šta je tin ljudima?? Ma zajebajen se,svima ću ja to vratit,samo je problem šta san DOSTA potrošia pa...

Prije toga bili smo po Novom Zagrebu,ili kako se već zove. Ja san ima opsjećaj ka da san na nekon selu,baš je sranje kvart. Sve ka da će pogreb poćet svaki čas. pitali neku babu ka di smo mi sad da se znamo orjentirat,ona pobigla ka da smo joj rekli ko zna šta... Ma ubija bi se da tamo živin...(svaka čast svima koji gore žive,al MORATE jednon doć u Split,onda će te tek vidit kako je gore)

I još nešto. U cilom zagrebu jedva da san vidia 3 klupe. Nigdi klupa nema za sist. A zagrebčani cili nekako užurbani. A tek tranvaji, stalno se oko mene vrtili,svaki me skoro satra. U Splitu svi idu polako ili side,šta je vjerojatnije. Mi smo svi ono opušteni,prelazimo priko ceste kad nan pukne i to ono samo šta nepužemo od brzine,al gori. Ka da maraton prolazi kroz grad...

Neznan jel pametno napisat di san se potpisa,al za sve zagrebčani i dinamovce... nemojte prolazit kraj one fontane isprid katedrale... Ima jedan mali moj potpis (koji se vidi iz aviona) al nema veze:)))) Sve je to ok! Jelda?!

E dobro onda. Kad smo se vraćali skoro svima se rigalo (neznan zašto,samo san opisiva kako san vidia nekog lika na trgu kako je povraća nešto najljigavije šta san vidia u životu...možda san malo detaljnije opisiva to,al...:) al posli je sve bilo super. Cilin putem (od 6:15 do 1) smo mi pivali i derali se na zadnjen kraju busa. Ja jedva pričan. Bilo je S U P E R!!! I upozna san ud Srle curu,ide u e razred. Žensa je skroz ok. Kupila mi nećaku za rođendan neke igrice male na tom sajmu. Ajme da,jučer mu je bia rođendan,a ja skroz zaboravia. Da mi nije rekla...:))

I eto,to van je to od mene. Bilo mi je baš zakon gori. Sori svima koji gore žive,al samo san iznia svoje mišljenje o nekim stvarima,sve ostalo je...ovaj,ok!

Sad će valjda smallvile pa ga iden gledat. i Nemogu virovat,nisan spava 2 dana,a jutros se probudia u 9. Al nespava mi se toliko,samo mi se oči zatvaraju cilo vrime...

Pozdrav svima od mene i mog kanarinca ćiće koji se upravo odmrzava u kući. Tek san ga sad unija a vani -500 stupnjeva. Al dobro je,propiva je. A jadan mali ćićo,šta sve proživljava samnon...rolleyesrolleyes Pozdravite i vi njega!
Eto pozdrav iz mog SPLITA!!!

Post je objavljen 11.11.2006. u 12:44 sati.