Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bubuleje

Marketing

EPILOG LIGA KUPA, ILI KO JE U STVARI PROFITIRAO?



U nedelju 05.11. završena je ovogodišnja takmičarska sezona velikih majstora amatera malih asfaltnih terena. Nepojavljivanje (svih) Drkadžija u velikom triagonalu Liga kupa još jednom je bacilo senku na ovo novoustanovljeno takmičenje za koje postoje planovi da u narednom periodu postane simptomatično.
Bilo kako bilo, umesto tri planirane utakmice malobrojni posetioci mogli su da prisustvuju samo jednoj, ali zato kakvoj! Sastale su se preostale dve ekipe – Viljamovka & Kisela protivu Duvanike. Bio je to sudar dva tima koja su se ove godine okitila sa po jednom liga titulom. Očekivala se neizvesna utakmica, naročito zato što su Duvaničari najavljivali da će i na terenu dokazati da je njihov veliki trijumf i titula na kraju jesenje sezone najava njihove dominacije u budućnosti. Izgleda da ih je ta mladalačka samouverenost ovoga puta koštala prave blamaže protiv razljućenih „Žestinaša“. Utakmica je završena neočekivanim i riplijevskim rezultatom od 9-0 (!!!) za Bugara i njegove „Kruškaše“. Bilo je to pravo poniženje za mlade „Nikotince“ u stilu Rambove „Pod kojim uglom letiš u nebesa, pod tim te čeka hladna Trebjesa“. Vremena za analizu biće tokom cele zimske pauze...
Stiče se utisak da je ovakav rezultat u finalu Liga kupa doneo potvrdu o vrednosti pobede FC Bubuleja od 1-0 u polufinalu poslednjeg Play-off-a protiv V&K. Iako tada brojčano nadmoćniji, Bubulejci su pokazali da su jedan od retkih timova koji u svakom trenutku može da parira iskusnim „Kruškašima“. Posle toga i baš zbog toga, kasniji poraz u finalu od mladih „Nikotinaca“ gubi na značaju. Ispada da su indirektni profiteri ovakvog epiloga Liga kupa u stvari – ničim izazvane BUBULEJE.


Post je objavljen 10.11.2006. u 10:37 sati.