Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

E Daki,Daki...

TATA, KUPI MI VJEŠTICU!

Na najavu da će se 31. oktobra, u "Pabu 111" održati proslava, preko bare popularnog Halloweena, mnogi Podgoričani nijesu bili sigurni o čemu se zapravo radi. Tek kada su stigli u lokal koji je za ovu priliku bio ukrašen bundevama, posjetioci su naslutili o čemu je riječ. Tek nekoliko djevojaka ozbiljno je shvatilo ovo "tematsko" veče, dok su ostali samo zadovoljavali svoju radoznalost i raspitivali se o načinu slavljenja, ovog, nama još uvijek nedovoljno poznatog, praznika.
Baš kada je u lokalu postalo nezanimljivo i kada se većina spremala da napusti pab, oskudno odjevene plesačice sa simboličnim maskama na licu "okupirale" su čitav lokal.
Među gostima paba bili su i pjevači grupe "No name" Marko Prentić i Danijel Alibabić koji su se našli u čudu kada su se razgolićene igračice razigrale ispred njih. Marko je uspio da ih iskulira i nađe sebi zabavu u priči sa društvom, dok Danijel nije mogao da sakrije svoje čuđenje. Taman kad je mislio da je saznao sve o slavljenju ovog praznika, odnekud su se pojavile maskirane plesačice koje su ga potpuno zbunile svojom pojavom i tek tada mu ništa nije bilo jasno. Mada je najprije samo krajičkom oka provirivao prema moderno stilizovanoj vještici, Danijel ubrzo nije mogao da sakrije svoju znatiželju, pa se okrenuo prema njoj. Čim je odlučio da pažljivo isprati vještičji ples, igračica je to odmah primijetila, pa se okrenula prema njemu i na brzinu ga "uslikala". Zaprepašćeni momak je pokušao da se od najezde celulita odbrani zaklanjajući pogled rukom, ali kad je vidio da to ne djeluje, probao je da se privikne na prizor.
Vremenom, Danijelu se sve više dopadalo kako vještice plešu i toliko se zagledao u njih da je vjerovatno poželio da praznik potraje bar tri dana.
Image Hosted at ImageHosting.us

Imate to u ovotjednom "Svetu"!


Post je objavljen 09.11.2006. u 20:45 sati.