Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/banela

Marketing

sulude crtice ee

Jutro nije svanulo, sunce nije granulo.
Probudila sam se kao buhtla bez čokolade i na tašte išla izvadit krv. Epruvete tri!

U gradu je takva magluština i sivilo, da se prolaznici pozdravljaju sa: "Kaj ima sused?!", mjesto uobičajenog:"Evala susid, pozdravi doma!!"
Bar nije previše hladno.

Nakon ovog iscrpnog vremenskog izvješća imam za Vas još po nešto...pa da krenemo...
Lijevak iz prethodnih redova doživio je svoje uništenje. Netko mu je odvalio uho i sad kad bi iz fige počela štrcati voda, prošla bi taman posred novonastale rupe i onda bi se gondolom mogli vozit Marmontovom. Po gradu kolaju priče da su nestašni dječaci iz Čistoće glumili reli majstore, što naravno potkrepljuje moje forenzičke dokaze. Uho stoji nakrivljeno pod kutem od 45 stepeni, izbijeno iz oba ležišta, što znači da je sila djelovala jednako na oba kraka, to može učiniti samo vozilo, a ne pijana budala na biciklu.
Predlažem stoga da se na dnu Rive na koji izlazi ulica, kad se već sve ruši, sruši i zidić pa da se bez problema može ući u more i nastavit veslat prema Braču. To je dio naše specijalne turističke ponude "Gradi, ruši, prekrajaj, kidaj", za žestoke radiholičare i one koji vole uzet macolu i razbijat kamene blokove.

Kad sam već spomenula macolu, sjetimo se i onog sa velikim M. Čovjek voli lov i trubače iz Guče i preparirane medvjede. Zečevi kartaju, lije sviraju i pucaju iz puške, jedna je čak odjevena kao Šerlok Homs. Ima čak i tigra kad je onomad bio u inostranstvu.
Iz njegove najnovije ponude "Prijatelji prepariranih životinja" izdvojila bi par medvjeda, koji sjedeći za ogromnim stolom od hrastovine ispijaju krigle pjenušave, zlatne pive. Možete im se pridružiti, nešto prigristi, a i dječica mogu svašta naučiti o životinjama i njihovim uobičajenim aktivnostima. Miroljubivi su i malo pričaju pa vas neće uznemiravati svojim brundanjem dok halapljivo proždirete palačinku od čokolade i oraha.



Post je objavljen 09.11.2006. u 13:41 sati.