Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/wrunga

Marketing

Možda će djeca popraviti stvar

Dakle, 23.11. SC - sviranje i čitanje Radost! i gosti, od kojih je sudjelovanje zasad manje-više potvrdila Legolina.

A sada nešto potpuno drugačije. Inače baš ne objavljujem najave i obavijesti ako nisu vezaneza moju ogromantnu malenkost, ali ovo mi je bilo simpatično, a i djeca su u pitanju. Kao što bi rekao mudri Šarlo: pazite na djecu!

***

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na predstavljanje knjiga nagrađenih mladih autora sa državnog književnog natječaja za djecu i mlade - 'Moja prva knjiga' koji organizira Centar za neohumanističke studije ( www.cns.hr), koje će se u subotu, 11.11. 2006. s početkom u 11.30h održati u Profilovom Megastore-u (Bogovićeva 7).
U sklopu događanja predstavit ćemo nagrađene radove iz tri dobne skupine (6-8 g., 9-10g. i 11-14 g.) te posebno, mlade autore:

Petar Pirizović – prvonagrađeni autor knjige "Potočići" (dobna skupina 6.-8.g)

Agata Lučić (knjiga "Slonica Ružica",) i Apolonija Lučić ( knjiga "Slatkiši, slaniši i kiseliši",) (prvonagrađene u dobnoj skupini 9.-10.g)

Ivana Kovačić - posebna nagrada 2005. godine- za knjigu "Snaga prirode"

Na predstavljanju će sudjelovati i članovi komisije za ocjenjivanje, književnici,Sanja Pilić i Tito Bilopavlović.
Nakon predstavljanja knjiga i autora slijedi interaktivna radionica 'Korak po korak' na kojoj će edukatorice iz CNS zainteresiranoj djeci pokazati kako osmisliti, napisati i ilustrirati svoju knjigu.
Natječaj 'Moja prva knjiga' jedini je književni natječaj za djecu na državnoj razini. Za 2006 godinu. natječaj je otvoren do 30. 11. 2006.

Dovedite svoje male kreativce!

RASPORED DOGAĐANJA

Natječaj «Moja prva knjiga»- predstavljanje knjiga nagrađenih mladih autora

11:30 Početak predstavljanja: uvodna riječ (predstavnik/ca CNS o CNS i natječaju Moja prva knjiga - uz predstavljanje gostiju)
11:40 Tito Bilopavlović i Sanja Pilić (pozdravni govor)
11:50 Razgovor s mladim autorima (njihova iskustva, zašto pišu, koliko je važno pisati, predstavljanje njihovih knjiga...)
12:15 Kraj - ugodno druženje s autorima (najava radionice 'Korak po korak')
12.45 - 13.30 Radionica 'Korak po Korak' (45 minuta)


***

To bi bilo to. a ovdje će se uskoro pojaviti novi tekstovi benda, kao i informacija o premijernom postavljanju osme po redu kompozicije vokalnoinstrumentalne skupine Radost!, skladbe pod nazivom Gospodar prosjeka.

I još - danas u Aquariusu sviraju Grande Mothers, stari Zappini pajtosi pojačani Miroslavom Tadićem na gitari. Najtoplije preporučujem. Ako me upala sinusa ne spriječi u pohođenju koncerta, napisat ću tekst o dojmovima sa svirke. Posljednji put, u malo drugačijem sastavu, bili su KSET-u i bilo je to jedno divno iskustvo.


NOVOSTI:

Prva verzija Gospodara prosjeka dovršena je i postavljena u svemir i na svjetski službeni sajt Radosti! Pa tkoga dzanima...

Post je objavljen 12.11.2006. u 14:22 sati.