Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/eyes0without0a0face

Marketing

"Netko" će pobrat batina!!!

Ej!!!
Ja sam u zadnja 2 dana super raspoložena (da pokucam u drvo=))!!
Naslov... Hm... E, pa to se odnosi na jednu sedmašicu(M.B)... Cura se bahati mojim frendicama (Tea, Jopy, Ivča ...) i meni... I sad... Kažem ja njoj nešto... Ne želim sad prostačiti, jer u tome što sam joj ja rekla ima dosta psovki... I vrati se cura, dođe ona da 'ko je to rekao... Lijepo ja njoj kažem da sam ja. Ona me pogleda i pokupi se... Ja ono... Ajd dobro... I poslije je rekla Andrei da se mi njoj ne bahatimo jer će nam pozvat ekipu s Trešnjevke... Ono... Nek sam dođe ta njezina ekipa, okupit ću ja i svoju ekipu... A jel jadna... Ako je taj obračun (nazovimo to tako) između nas, ja ne kužim zašto ona sad ima zvat ekipu. Valjda zato što se ne zna sama braniti... E, pa ja... Ne znam ni kun fu, ni karate i tekvando ni slično tome pa ću ju ubit ko pi*** =)
Ugl... Neću ja više o njoj...
Što htjedoh reći...
Da... Nova fora u školi je: doć nekom, zagrlit ga i reći mu da ga voliš...roflkiss (I onda smo mi normalni)
Tako... Andrea ima fobiju od mene i od tog čuvenog "volimm te" a i od "tik-tak"... Ma, uostalom...
Kako sam umirala od smijeha kad sam čula kaj je Tonka jučer rekla (nije za javnost)... Ali... Bila je još jedna provala... Odgovarala je zemljopis i dođe njoj profesor da joj je karta super (pošto je znala sve pokazati na njoj)... Dođe ona:"Znam!!" Da... Ljudi, to vama sad nije smiješno... Ali... Kad je ona to meni rekla, skoro sam pukla od smijeha!!!
A danas na engleskom... Napišem ja Ivči "nšto" na papir i kažem da pročita... Pročita ona i počne se drapat od smijeha, a sjedi ispred profe (ja iza Ivče)... Profa zbunjeno gleda i htjela nas je van sterat, ali hvala Bogu nije! =)
E da... Ćukica i ja smo ozbiljno počele razmišljati o tome da kupimo Herakoviću "Apaurin" (brijem da je to ona tableta za smirenje =)
Mislim... Tip ima izljeve bjesa... Šta ćeš, PMS... Da...
Idem ja laganini... Imam ujutro školu... Tak da.... Ono... Sutra imam prva 2 sata hrvatski... Danas sam isto imala tak hrvatski. Skoro sam umrla od dosade (čitaj:zaspala).... Žena mene gleda, ja zjevam, meni se spava... Ona meni tam neku pjesmu... I dođe mi da ja čitam neku strofu u pjesmi, a ja sam si baš u to vrijeme dosađivala pokušajući nacrtat list (list drveta) u tu našu čitanku...
Uglavnom...
Pozz
Puno hvala svima koji me trpe... Mislim... Baš sam danas razmišljala, kako sam ja naporno stvorenje... Tako da, zahvaljujem se svima koji me trpe!!!
I zahvaljujem se svima na komentarima!!!
Pusa ljudi
Bok


Post je objavljen 08.11.2006. u 23:17 sati.