Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Terezija Barbarić u panici!


Gornji_grad1
Drvo za gledanje



Otkrivaju se nove pojedinosti svjedočenja Terezije Barbarić u Nacionalu koje je aranžirao Ured Predsjednika RH. Prema krugovima bliskim krunskoj svjedokinji u slučaju tajni računi ona je u petak prošlog tjedna kontaktirala Marina Tomulića moleći ga da joj pomogne jer se našla pod neizdrživim pritiscima predsjednika Stjepana Mesića da dade iskaz u kome bi se sva krivnja za nezakonito raspolaganje novcem za oružje svalila na umirovljenog generala Vladimira Zagorca, a iz te priče potpuno aboliralo Hrvoja Petrača. Tomulić je njenu molbu shvatio ozbiljno pa je još istog dana preko svog francuskog odvjetnika uputio pismo predsjedniku RH u kojem izražava zabrinutost situacijom koju mu je Barbarićka opisala. U međuvremenu, na nagovor predsjednika Mesića, ona je dala interview Nacionalu, pravdajući se jučer Tomuliću i drugim osobama kako je to morala učiniti zbog navedenih pritisaka.

Svi spašeni komentari:

-čiji je prijatelj pašalić, zagorčev ili petračev, ja imam proturječne informacije, a to bi mi bilo bitno za razumijevanje cijele priče :P (NF 08.11.2006. 22:43)

-@NF, što tebi nije jasno? pa napiši te informacije koje ima! čega ili koga se bojiš?! (45 lines 09.11.2006. 22:37)

-@NF - Pasalic sigurno nije prijatelj ni Zagorcu, a jos manje Peracu ! Tako da ti je tocna informacija niti jednom, naprotiv ! (Noname 11.11.2006. 01:13)

Post je objavljen 08.11.2006. u 22:11 sati.