Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kazzomortalle

Marketing

Ubio majku i otišao u lunapark

Dnevnik 5

Probudio sam se u jutro. Joj kako mi se neda učit. Ispišao sam se i prdnuo. Za to vrijeme sam razmišljao kako mi se neda učit. Umio sam se i oprao zube. Joj kako mi se neda učit.
Odjednom sam spoznao da ne moram učit jer idem na posao. Otišao sam na posao.
Radio sam.
Vratio sam se s posla.
Joj kako mi se neda učit.

Dnevnik 6


Premijer dr. Ivo Sanader imao je danas na dnevnom redu lizanje šupka talijanskom predsjedniku Romanu Prodiju. Lizao mu je guzu dok starom Romanu nisu otpale sve dlake sa šupka od vlage. Lizao je toliko dok mu se jezik nije zapleo o debelo crijevo. Talijanski predsjednik Romano Prodi mu je rekao da može prestat lizat ukoliko dozvoli talijanskim državljanima nesmetanu kupnju nekretnina u Hrvatskoj. Doktor Sanader je pristao ne bi li na taj način spasio guzicu. Ne svoju nego Prodijevu. Od svog lažljivog jezika.
Stari Romano se potužio našemu premijeru da ima problema s mafijom. Premijer Sanader se na to malo okuražio i rekao starom Prodiju da je glup. Objasnio mu je da je glup zbog toga što se Italija ne ugleda na nas. U Italiji država ima mafiju a kod nas mafija ima državu.
Oporbeni čelnik Ivica Račan je bio zbunjen čitavog radnog dana. Nije nikako mogao dokučiti da li mu je u stranci Antičević ili Marinović. Ili možda oboje. Sporo je razmišljao. Onako kako i govori. Ne uspjevši dokučiti o kome se radi, svu svoju energiju prebacio je na onaniranje.
Za to vrijeme predsjednik republike Hrvatske Stjepan Mesić vježbao je ulazak u NATO pa je "bombardovao" bezimenog čovjeka sa dva prezimena, dr. Ivića Pašalića.
Vrijeme: vrijeme će sutra biti ružno!

Off the record:

U TV emisiji, ministrica pravosuđa poručila je hrvatskim građanima da imaju više povjerenja u hrvatsko pravosuđe.
Ja poručujem ministrici da više vjerujem u duhove okapija nego u hrvatsko pravosuđe.

Post je objavljen 08.11.2006. u 18:54 sati.