Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Josip Đakić: Pitomačkom Škrinjicom „drmaju“ Peceki, Dijakovići, Palkovići i Begovići

Sukladno zakonu o javnom informiranju a vezano uz daljnje laži i objede gospodina Peceka kao i gospođe Čavlović u svrhu potpune istine i informiranja građana naše županije a naročito općine Pitomača želim naglasiti i argumentirano ponoviti: da je u vlasničkoj strukturi Štedno kreditne zadruge «Škrinjica « Pitomača gospodin Željko Pecek, njegova supruga Jadranka Pecek, Jelica Pecek, Jasmina Pecek, Zdravko Dijaković, Marijana Dijaković, Josip Dijaković, Ivka Dijaković, Marija Palković, Kata Palković, Željko Palković, Ivica Palković, Ivan Begović, Ivka Begović, Mišel Begović, Marijan Begović.
Sve gore navedene osobe kao osnivači zajedno sa gospodinom Pecekom žive i stvaraju bogatstvo na račun kamata građana i štediša i još kažu da su njihovi ulozi zanemarivi.
Ovo iznosim radi točnog i istinitog informiranja građana i smatram da ih puno ove podatke nije moglo znati. U konačnici sve ovo kao i dodatne informacije biti će dostupni građanima naše županije kako bi znali donijeti sud o tome tko koga blati a tko živi na tuđem radu.
Što se tiče gospođe Čavlović i njenog priopćenja mogu reći da u vrijeme 2001. godine gospođa Čavlović je bila zamjenica pročelnika Porezne uprave Virovitičko-podravske županije kada je otpušteno 17-ero stručnih referenata po ispostavama i u samoj područnoj službi zbog racionalizacije, među kojima se nalazila i gospođa Koić te još šesnaest stvarno stručnih i sposobnih ljudi a u jeku najveće nezaposlenosti prioritet su imali najbliži rođaci, dok je domar i dalje bio neophodan iako je sistematizacija govorila drukčije. U vrijeme mandata koalicijske vlade direktni utjecaj na odabir kadrova i kadrovsku politiku vodila je baš osoba u liku Nade Čavlović.
I točno je da sam pogriješio u «tituliranju» rodbinskih veza te nije u pitanju kuma nego bliža rodbina «od bratića supruga». Ne govorim ništa o pogodovanju zapošljavanja sestre koja dolazi sa radnog mjesta u Tvinu te još jedne rođake u područnoj službi.Sve ovo zaista liči na dinastiju Čavlović u Poreznoj upravi i da li se zvalo moralno ili nemoralno ili nepotizam neka se zna istina. Stoji u priopćenju predsjednika Županijskog odbora Hrvatske demokratske zajednice, Josipa Đakića.
ViroviticaOnline

Post je objavljen 08.11.2006. u 15:35 sati.