Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nope14me

Marketing

Sranja

Malo sam čudan naslov stavilasmijeh. Stvar je u tome da mi je u pon u školi bilo užasnoburninmadmad! Cijeli dan sam bila nekak loše volje, došlo mi je da se ubijem! Neću sad pisat zakaj je tak bilo, al mi se nakupilo svega lošeg pun kurac! Čak mi je bilo bolje prije godinu dana (jedne cure znaju zašto).
A utorak...
Dobila sam mengu i cijeli jebeni dan me trbuh bolio (a popodne sam u školi). Još smo pisali fiziku, dobit ću još jednu sulju (samo mi to još fali - već imam 5). Al dobro, trebali smo pisat i povijest, a nismo, tak da, bar to, ajde nekak...
Izludit će me ta prokleta škola! Treba mi sat vremena do nje i još moram ić po toj svoj gužvi!!! Sva sreća da kiša ne pada, a kaj će bit kad i to počne...bolje da me nema!
E, da! Vidjela sam onog iz Vrapča! I onog (ne znam dal sam ikad napisala kak se zove), Dinu! Do sad ni jednog ni drugog nisam sretala već duže vrijeme, a sad oboje odjednom. Naravno da nismo progovorili ni riječ! Za ovog iz vrapča ne znam kaj sluša (jednom se obuko ko početni rapper), a Dino se uopće ne oblači ko rapper, a sluša rap (znam jer je Nikol pustila par pjesama s njegovog moba u vlaku i pitala ga s čuđenjem: i ti to slušaš?!).
Hip hop je moj život! U osnovnjaku sam jedina ja to slušala (svaka čast iznimkama, ne znam, mislim Tei - ak je). Jedina ja!!!! Normalno da sad samo gledam okolo gdje ću nać još nekog takvog. Imala sam dosta sreće jer Filip ide samnom u razred. Sad konačno otprilike znam kak je to bit s onima koji slušaju isto.
Pozz i pusa Val (sve sam ti rekla u comm), Tei (jesi uopće živa - nismo se vidle 100 god.), Mariu (nadam se da nećeš nešto krivo shvatit od ovoga kaj sam danas napisala), Stelli (ako hoćeš, mogu ti donjet macu; ak obje ostanu kod mene poklat će se) i naravno Lei!
Bye!


Post je objavljen 08.11.2006. u 00:51 sati.