Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ketcha

Marketing

[jel ima ča novega?]

Ovo je kratak post namijenjen onima koji svakodnevno svraćaju u moj mind.

Pišem u žurbi i s čačkalicama na kapcima jer me umor savladava. U očima mi suze jer nažalost nema nikakvih novina u mom mladom životu (ovo mlado naglašavam jer FAKAT nema ništa novog ni po broju mojih godina uzbudljivo).

Ne sjećam se kad sam se zadnji put pošteno naspavala ili svoj organizam nisam trovala Red Bullovima i junk foodom. U petak sam, iako neispavana (jer zaista nisam spavala 40h), otišla Ljubimcu na promociju jer se to FAKAT ne propušta. Brijala me čak adrenalina da bi nakon svečanog mogli negdje i zalomit al presudio mi jastuk i tik tak sam zahrkala. Cijeli vikend je tako prošao u hrk hrk fazi i vegetaciji za kompjuterom u manjim intervalima sa naglaskom : noći ne prospavane.

Noćas me slomio umor i pomanjkanje inspiracije pa sam ČAK odspavala 4h i to 1h pa rad, pa 2h pa rad pa preostalih 1h. KOMA. A kad pogledam na kalendar i sve tekuće obaveze i želje da posjetim moju voljenu Veneziju i moju još voljeniju Pulu, neću spavat do 28.22???!?!??!?!??!?!? KOMA.

Toliko od mene i da vam više ne cvilim..javim se kad se dovedem u red i kad definitivno odlučim da ovako FAKAT ne može! Nisam "brojala zvijezde" od tko zna kada (č:napila se) a kamoli mrdnula dupetom u zagušene odaje klubova!

Veliki kiss


Post je objavljen 07.11.2006. u 11:52 sati.