Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nisamjabilotko

Marketing

Druga strana priče

Gde god pođem tebi ideem, na tu stranu sve me vuče, svi žive za svoje sutra, a ja još za svoje jučeer..
..ne =))))))))
Iliti kako bi moja Monika rekla, počela sam se zajebavat bez obzira na jednog, počela sam živjet bez obzira na jednog, poslala sam sve što me muči k vragu - i tog jednog =)))
Da ne bih bila krivo shvaćena, još je uvijek tu taj jedan, još je uvijek (jako) važan taj jedan ALI recimo da je završeno razdoblje mog i ne tako dugog života u kojem je bilo "on, on, i samo on".. sad je poredak malo drugačiji..
Recimo da mi je trebalo ovih pet dana odmora od svega -škole, ljubavi, uobičajenih stvari..
i zato sam danas i jučer nevjerojatno dobre volje i nadam se (tj. pobrinut ću se) da će to potrajat.
Svi dani maksimalno iskorišteni -bojim se da će me se stara odreć jer sam u tih nekoliko dana ja bila doma svega nekoliko sati. ;-D
Neću opisivat, nema smisla, a i nekako me prošla i ta faza opisivanja događaja, zašto bi netko čitao di sam, s kim i šta radim (ne kažem da neće biti toga -bit će, ali u puno manjoj količini)
..upoznah nove ljude
..vodih veoma zanimljive razgovore
..naučih puno toga
i pritom se ismijala kao nikad dosad (dobro, pretjerujem, ali ipak.. =))))
Shvatila da stvari nikad nisu onakve kakvima se čine. Ljudi nisu onakvi kakvima se predstavljaju. Ali sam i naučila time se ne opterećivat.
Pitate se koji sam vrag radila tih pet dana pa sam došla do tih svih blesavih zaključaka.. ma ta moja borba sa samom sobom traje već neko vrijeme -ovo je samo bio šah-mat.
Iliti recimo da je napokon stih "jer ona naivna djevojčica odavno žena je postala, i morat ćeš se potruditi.." ostvaren u potpunosti.
To, hoću li ja tom jednom biti draga ili ne ne ovisi samo o meni, niti ću se ja radi toga jednog mijenjat. Pogotovo nakon što sam jučer na mobitel dobila fotografije famozne u svakakvim pozama, i čula svašta nešto, te povezala sliku, ime, nadimak i priče..
Ja nisam niti želim biti takva ili izgledati tako da bih ga dobila.
Ne.
Ne.
Ne.
I zadnje ne =)
u zadnje vrijeme puno puta sam morala reći to "ne" -jasno i glasno, toliko puta da zapravo shvatite da njime više dobivate nego ijednom drugom riječi.
Ne stignem više pisat, ali nastavak slijedi. Vjerojatno.
:-*

Post je objavljen 07.11.2006. u 11:15 sati.