Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/larchtreeparty

Marketing

A Piratey Post-Halloween Hack'em Up Special: GUSARI vs. BLOG-HR!

Damn, those blog bastards are gonna pay for shooting up my ride!


Guzicom i srcem naši,
ukoliko niste potpuno i nepovratno slijepi ili nedajbože glupi poput kurca siguran sam da ste imali prilike primijetiti kako su unatrag tjedan dana svi komentari (ikada) odaslani s našeg vrlog bloga čudnim čudom dobili jedinstveni blog 'nadimak' – moj.


Naime, promjenama uvedenim prošlog ponedjeljka velemudra su prkna s blog.hr-a odlučili stati na kraj blogovskoj kreativnosti i višeglasju izričaja nominalno reducirajući sve možebitne autore svakog pojedinog bloga na jednu osobu. I tako sam ja, ili bilo koja druga osoba koja ostavi komentar pod našim korisničkim imenom, trenutni autor ni manje ni više nego SVIH ikada ostavljenih komentara larchtreeparty-a na našem i brojnim drugim blogovima.


It's time to kick ass and chew tobacco...


Mislio sam kako je suvišno spominjati da ovaj (a i još pokoji) blog uređuje desetak ljudi i kako su glasovi svih nas jednako bitni. Očito nije, jer ekipu iz blog.hr-a to mnogo ne zabrinjava. Ostavio sam im komentar prije par dana kada sam shvatio da situaciju ne namjeravaju riješiti, a jutros sam im poslao i mejl. Prošlo je više od 12 sati, a oni još ne reagiraju. Nisam nestrpljiv čovjek, mogu ne pišati danima (blagdanima i duže), ali što je previše je mnogo previše. Takozvana besplatna usluga pružanja blog prostora višestruko je financijski isplativa njezinim tvorcima iz blog.hr-a. Količina zlata, kurvi i začina koju ovi internet buržuji zarađuju na naš račun prevelika je da bi se samo tako mirili s njihovim odlukama donošenih iza naših leđa - preko kojih se nakraju i lome.


Har matie... someone's gonna take a long walk off a short gangplank!



Sadržaj svoga mejla upućenog krugu prosvijećenih u blog.hr-u ovdje objavljujem u cijelosti. Iskreno se nadam da ću odgovor dobiti do sutra u ovo vrijeme. Ukoliko ga ne dobijem, moj gusarski skrotum će bolno zadrhtati, zemlja podamnom će se krikom otvoriti, a ja ću osobno ovaj post odaslati na 4 strane svijeta, prema svim prijateljskim blogovima s kojima ćemo oformiti snažnu anti-blog.hr koaliciju. Vrijeme je da se naš skrotum čuje, a sisa vidi! Gusari svih zemalja, opismenite se!




„Poštovani,

nedavne promjene vezane uz način komentiranja pokazale su se uspješno izvedenima samo za jedan dio Vaše i naše blog zajednice. Akcija je navodnog povećanja funkcionalnosti načina komentiranja neke od naših blogova grubo ostavila po strani.
Novi sustav glupo previđa sasvim očitu činjenicu da neke blogove uređuje i održava veći broj osoba. Vaš previd bio bi samo trapav i loše osmišljen da Vam korisnici bloga kojeg održavate, a od kojeg imate i zavidan profit, ne ostavljaju poruke kako postojeće stanje treba hitno izmijeniti - na koje Vi iz meni nepoznatih razloga ne odgovarate, kamoli reagirate.
'Poboljšani' je sustav na našem blogu izmijenio sve komentare uz postove unazad godinu i pol otkada datira naše osobno blogovsko carstvo, sve ih izjednačavajući s nadimkom posljednjeg korisnika koji se ulogirao,tj. ostavio komentar. Smatram ovo problemom kojeg treba što brže stručno ukloniti, na opću korist Vas i nas.

Jasno mi je kako Vi prema svojim korisnicima nemate nikakvih moralnih obaveza, no smatram kako bi Vas osjećaj odgovornosti trebao ponukati da djelujete u smjeru rješavanja ovog problema. Žalosno je vidjeti kako je gubitak osjećaja za ljude proporcionalan financijskom unosnošću posla kojeg vodite. Broj blogova koji su otvoreni pod Vašim okriljem često koristite kao pozitivnu statistiku Vašeg uspjeha - nemojte da se taj isti broj okrene protiv Vas. Otrijeznite se i prisjetite kako početni uspjeh ne znači nužno vječnu vladavinu. Vi i dalje radite za svoje korisnike, ne protiv njih. Ili sam možda u zabludi?


Srdačno Vaš,


capt. A. Blackadder“





Hail to the Captain, baby!




Post Sifilis: Preblag sam prema njima, znam. Ipak, odlučio sam biti džentlmen pošto je ponedjeljak. S obzirom da je sutra jedan od onih utoraka ili srijeda, nemojte očekivati istu količinu milosti, kamoli seksipila.




Skrotum Vrele Višnje

I like a good cigar...and a bad woman...









LET GOD SORT THEM OUT!






Post je objavljen 06.11.2006. u 23:59 sati.