Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

I Pecek u sukobu interesa - u imovinskoj kartici nije prijavio suvlasništvo Škrinjici

U HDZ-u smatraju da predsjednik Županijske organizacije HSS-a Željko Pecek nije prava osoba koja nekog može prozivati za sukob interesa ustvrdivši da je Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa utajio vlasništvo u Štedno kreditnoj zadruzi Škrinjica iz Pitomače. Novinarima su danas podijelili Pecekovu imovinsku karticu i izvod iz sudskog registra trgovačkih društava u Republici Hrvatskoj. «Škrinjica je suvlasništvu njega i njegove obitelji te njegovih stranačkih kolega koji su i osnivači štedno-kreditne zadruge», kazao je predsjednik Županijske organizacija HDZ-a Josip Đakić upitavši se: «Tko je zaista u sukobu interesa»?
Pecek nam je danas izjavio kako je točno da u imovinskoj kartici nije naveo suvlasništvo u Štedno-kreditnoj zadruzu Škrinjica. "Riječ je o vrlo malim udjelima i iznosima koje prema zakonu ne moram prijaviti. Gotovo svi u Pitomači znaju da sam jedan od osnivača zadruge tako da nema riječi o utaji. Međutim, ovdje je ključno da nisam bio u poslovnim odnosima sa županijom ili općinom", rekao nam je Pecek.
Virovitica.net

VIŠE:IMOVINSKE KARTICEJutarnji list
PITOMAČA
VIŠE: Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesaSukobInteresa.hr
pitomača
Prikazane imovinske kartice digitalizirani su oblik papirnatih kartica dužnosnika Republike Hrvatske. Podaci se kontinuirano provjeravaju, a imovinske kartice u ovoj pretrazi se mjenjaju kada dužnosnici prilože kartice na "Datum stupanja na dužnost" i na "Datum bitne izmjene".
www.sukobinteresa.hr

Post je objavljen 06.11.2006. u 19:43 sati.