Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/eyes0without0a0face

Marketing

Još jedan dan...

Ovaj tjedan škola ujutro... Joj kako mi se ne da... Danas odmah 1. sat matiša bang... Malo je falilo da ne zaspim... A ova glupača iz matematike, treba ju ubit... Iščupat joj te štrkljaste nogice!!! Svaki put kad prođe pokraj mene, ja se bojim da ne strga nekaj... Zahvaljujem Bogu kaj ju moram trpiti još samo ovu godinu! Skoro nas je Šumanovac danas zadavila... Pisali smo test neki dan (prije ovih mini praznika). Pol razreda je dobilo sulju, među njima sam i ja!!! =) A kaj sad... Nije ni prva, a sigurno ni prva! I tak... Ne znam kaj da dalje napišem...
E da....
Kaj se tiče ankete za grafite.... To mi je "palo" na pamet (ako ju uopće imam)... Jer smo jednom prilikom u razredu imali parlaonicu o grafitima. Jel to umjetnost ili vandalizam... Pa... Više od pola razreda se složilo da je to umjetnost. Naravno, Buksa nije (on je uvijek suprotno od svih)... I rekli smo da ćemo mu nacrtat neki lijepi grafit preko kuće =)
I kad mi stara dođe u školu vidjet ocjene, brijem da će ju srčani strefit... Ajde dobro... Nije baš tak loše (valjda)... E pa da... U subotu idem na klizanje!!! Jupiiii =)
Prošlo godine je bilo predobro... Bio jedan predobar tip, s nekom gadnom curom... Nas 6 cura... Pa... Htjele smo ju zatuć =)
Idem ja sad... Počela sam pisat gluposti...
Bok ljudi...
Hvala svima na komentarim!
Pa-pa


Post je objavljen 06.11.2006. u 19:07 sati.