Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gladius

Marketing

Izvještaji iz Hogwartsa

Image Hosted by ImageShack.us
(na balu za noć vještica bila sam anđeo smijeh )
Evo,obećala sam da ću reći nešto malo više o sebi..i..pa,problemima privatne naravi...
Dakle,samo da napomenem da ja u stvari i nemam nekih ozbiljnijih probelma... Još uvijek sam s Fredom cerek i super nam je,koliko god se uspijemo vidjeti.
Još uvijek imam iste prijatelje i zbližila sam se s nekim novim.
Školska godina je počela prenatrpana treninzima tako da sam ih (prijatelje) možda i malo zapustila,ali naravno, ne svojom krivnjom.
Rekla bih da je ostalo sve po starom,svi upadaju u nevolje,ja im pomažem (neću o tome koliko uspješno) da se izvuku...
E da,i brat mi je konačno došao u Hogwarts,ali ga je klobuk smjestio u Gryffindore tako da nažalost nismo zajedno. Još uvijek je mali zvrk i već je na piku svim profesorima.
Bilo mi je jako neobično kako je on ispao Gryffindor a ja Slytherin. Moja mama i ja smo jedine u cijeloj obitelji Slytherinke,zašto je to tako,nemam pojma.
Znam samo da ljudi stvaraju lažne predrasude prema tom domu jer nisu svi Slytherini loši,iako ih ima,kao što ima i loših Hufflepuffa,Ravenclawa i Gryffindora.
Sve je zaista neobično,stalno imam neki osjećaj da svemu onome nije došao kraj,ne mogu se priviknuti na ovo razdoblje mira. Je li to uopće pravo razdoblje mira ili samo još jedno zatišje pred oluju?
Nadam se samo da je gotovo sa svim tim. Harry se konačno malo oporavio od onog svega te se nedavno vratio u Hogwarts. Ron i Hermiona su zajedno ( što se stvarno već jednom trebalo dogoditi),ali čini mi se kao da se Harry još uvijek nije izvukao iz depresije. Rijetko ga viđam nasmijanog,uvijek dijeluje jako blijedo i umorno.
Pokušala sam razgovarati s njim tek toliko da razmotrim situaciju,a on mi je davao samo neke kratke odgovore kao da ga nije ni briga za to što ga pitam.
Mary je konačno uspjela ući u metlobojsku ekipu Gryffindora i baš mi je drago zbog toga. Trebali su novu udaračicu tako da se čak bavimo i istim područjem. Rekla je da Harry više nije onako uporan kao prošle godine i da imaju treninge svake prijestupne.
Keira je još uvijek sa Seamusom,a Agatha nekako održava svoju vezu s Tomom koji je završio Hogwarts. Alma... O Alminom ljubavnom životu bi se dalo jako puno pisati,ali mislim da vam nije do toga.
Marco i Dante su zajedno i baš su super par. Nekako se nadopunjuju. Dante je prešla ove godine k nama u Slytherine pa smo se uspjele malo bolje upoznati,a očito se i predobro upoznala s Marcom.
Redovito se dopisujem s tetom koja je sada jako usamljena otkad nema ni Kevina ni mene.
I meni je dosta cijele ove ludnice i jedva čekam božićne praznike...

Post je objavljen 06.11.2006. u 17:59 sati.