Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Sport u Pitomači

kuglanje pitomača
U sedmom kolu ovogodišnjeg natjecanja u III. HKL – regija istok, kuglači KK «Pitomača» uspjeli su osvojiti bodove na gostovanju u Sredancima, pobijedivši domaćina KK «Šokadija» sa 7:1, zabilježivši treću ovogodišnju pobjedu. Za KK «Pitomača» nastupili su Švarbić 547 (osvojen bod), Filipović 528 (osvojen bod), Kovačić 541 (osvojen bod), Rakijašić 540 (osvojen bod), Zvonarić 485 i Tot 488 (osvojen bod), za ukupan rezultat od 3129:3045. Iduće kolo kuglačima donosi domaćinstvo protiv vodeće ekipe lige, dosad neporaženih kuglača KK «Papuk» Pakrac-Lipik.
U šestom kolu II. HKL – regija istok za žene, kuglačice KK «Pitomača» jučer su gostovale kod ŽKK «Obrtnik» u Slavonskom Brodu, gdje su poražene. Za pitomačanke su nastupile Vukčević 501, A.Kaša 463, Žibreg 479 (osvojen bod), Š.Kaša 488 (osvojen bod), Bajsar 454 i Golubić 450. U narednom kolu idućeg vikenda kuglačice su domaćini ekipi ŽKK «Varteks» iz Varaždina.
nogomet pitomača
Pitomački su nogometaši u subotu, u susretu četrnaestog prvenstvenog kola III. HNL – istok, bili domaćini ekipi NK «Višnjevac», te su poraženi sa 0:2. Za NK «Pitomača» nastupili su: Sabadžija, Crnec, Arapinac, Ivančić (od 75. Trupina), Mrzlečki, Miloš, Šafran, Bujanić, Čolić, Veličan (od 38. Kovačević) i Škvarić (od 68. Kožarić). Iduća subota donosi gostovanje u Osijeku kod NK «Olimpija».
Kadeti i juniori NK «Pitomača» u četvrtak su bez igre dobili odgođene utakmice sedmog kola na gostovanju u Varaždinu, kod NK «Sloboda», budući su isti suspendirani zbog neplaćenih obveza nogometnom savezu i sucima, a jučer prijepodne u susretima jedanaestog kola IV. HNL – sjever za kadete i juniore, pitomačani su gostovali u Virovitici, gdje su kadeti pobijedili domaćine sa 2:1, a juniori odigrali neodlučeno 1:1.
Pitomački pioniri svoje susrete trinaestog kola IV. HNL – sjever za pionire, odigrali u subotu na gostovanju kod NK «Podravac» u Virju. Domaćini su bili bolji i pobijedili u kategoriji pionira U-10 sa 1:4, dok su mladi pitomačani slavili u kategorijama pionira U-12 i pionira U-14 sa identičnih 4:0.
NK «Croatia» iz Grabrovnice u desetom prvenstvenom kolu IV. HNL sjever, podskupina istok, u nedjelju je kao domaćin pobijedila nogometaše NK «Graničar» iz Đurđevca sa 2:1, dok su od općinskih nogometnih predstavnika u II. ŽNL Virovitičko-podravske županije, u desetom kolu lige, nogometaši NK «Sloga» iz Kladara kao domaćini odigrali neodlučeno 2:2 protiv ekipe NK «Mladost» Vukosavljevica, a NK «Mladost» Stari Gradac na gostovanju u Bušetini pobijedila je sa 2:0.
rukomet pitomača
Prva ekipa ŽRK «Pitomača», jučer je gostovala u Daruvaru, gdje je u utakmici petog kola III. HRL – sjever 1, pobijedila istoimene domaćine sa visokih 45:20, zabilježivši četvrtu pobjedu u ovogodišnjem prvenstvu. Za prvu ekipu ŽRK «Pitomača» nastupile su: Kovačić, Šimić (7), Habijanić (3), Kožarić I. (8), B.Lovrin (1), Begović (4), Rončević (4), Petković (3), Janeš (3), Veličan, I.Lovrin, Šandor (5), Mioč (7) i T.Kožarić.
Druga ekipa ŽRK «Pitomača» u nedjelju je u školskoj sportskoj dvorani, u susretu sedmog kola Međužupanijske rukometne lige - skupina Bjelovar, dočekala ekipu ŽRK «Bjelovar 2» i nastavila seriju nepobjedivosti u ovogodišnjem prvenstvu, pobijedivši sa visokih 55:17. Za pitomačanke su nastupile: Kovačić, Habijanić (5), I.Kožarić (11), B.Lovrin (3), Filipović (2), Begović, Kapitan (3), Janeš (4), Veličan, I.Lovrin (4), Šandor (10), Mioč (13) i T.Kožarić. Idući vikend prva ekipa ŽRK «Pitomača» domaćin je rukometašicama ŽRK «Tvin-Trgocentar 2» iz Virovitice, dok druga ekipa gostuje u Kutini kod ŽRK «Lonia 2», u posljednjoj utakmici jesenskog dijela prvenstva.
Pitomača.hr

Post je objavljen 06.11.2006. u 16:39 sati.