Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cuzamen

Marketing

Neam naslov,kaj bi ti, ono,još i naslov, mislim, kuiš fakat, ono

Jen,dva. Jen,dva. Radi? Radi. Doooobro. Meni je ovo ofišli prvi post ikad,a ako tome dodamo i to da sam plava, postaje jasno da je sama činjenica da sam ja ovo objavila svojevrsno čudo.
Sadržaj posta je sasvim jedna druga stvar. Jer pod pritiskom One-Koja-Piše-Dan-Prije-Mene i njenih sarkastičnih rečenica i zaključaka i izjavom Alena nam Sjene da sam mu ja od svih najzagonetnija, ne mogu a da ne krenem od nečega što bih inače kao bahati kritičar nazvala klišejem,a sada ga,kao nadasve skromni autor, simpatičnom uvertirom zovem. Daklem,da se predstavim:
Lucija se zovem,zovu me i Luce,Luči,Lucko,Sejd, Sirena :)) Imam mamu i tatu i seku,a ona ima 8(uskoro) godina i dečka. (ja nijedno od tvog dvoje,fala na pitanju) Imam i brata. I još jednog. Skupa imaju 30 godina,a pojedinačno (279:3-25):2+ 53850:8975 - 62.5x0.4. (ovo je bio mali test inteligencije,s vrlo,vrlo,jednostavnim rezultatima: ako ste pokušavali ovo izračunat-nemate je (ispričavam se,al mi plavuše patimo na to... )) I,da,idem u mijoc,u 4.c i gadi mi se to kaj smo maturanti jer uopće za to nismo spremni,uhvatili su nas na prepad, poslije sedam grčkih besanih noći...
I ja ću vam pisat ponedjeljkom. Znam da puno ljudi mrzi ponedjeljak zbog početka tjedna,novih obveza,dijete bla bla bla. Ja vam ga nemam ni najmanju namjeru činit ljepšim, da se razumijemo. Ne volim ga ni ja i baš sam mislila neki drugi dan uzet,al onda shvatih da mi je rođendan osamnajsti u ponedjeljak! A ko me zna,zna i kolko su meni rođendani bitni (iako bih ja sama teško odgovorila na pitanje zašto je tomu tako) pa (moooožda) razumije zašto mi se sad pisanje ponedjeljkom ne čini više kao alenova podvala.Hvala,Alen.
I malo mi se gadi ovaj dizajn,al neću niš pokušavat dirat da ne bih slučajno zasrala neš s blogom,srušila si sustav, poslala vam svima viruse il uzrokovala potpuni kolaps kompjuterskog sustava recimo... Kazahstana (oću Borata ić gledat!),nego ću se zadovoljit konstantnim dosađivanjem Deliću i Juriću :) i moljakanjem da u svezi toga nešto,jel,učine.
Oke,odoh ja (moram krenut u školu za sat vremena,gad bles jarun) nakon pet dana odmora opet u školu za koju niš nisam ni pogledala... I još sam redar.Fuj.


Post je objavljen 06.11.2006. u 10:11 sati.