Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/starchild

Marketing

Milkman, Milkman

I wish the milkman would deliver me milk... In the morning... Lalalalalala.... Sick... Istiniti događaj...

Danas sam na LARP-u izigravala neku šumsku špicouhu kojoj su orkovi spalili kuću i okrali je. I onda sam još morala patuljku vratiti pamćenje. Ti patuljci... Još me luđak gađao gigantskim kamenom. Da tamo nije bio jedan mladi špicouhi ratnik, ne bi bilo ni mene, a bome ni riješenog questa ;)
Sljedeće nedjelje imam novu ulogu i baš joj se veselim.

Večeras smo na tangu radili novi stil tanga i neke predivne adrenalinske okrete. I opet smo svi bili nešto prilično veseli. Prošli tjedan je tome razlog bilo vino, ali ovaj put... Nemam pojma...

Halloween party je bio odličan. Plesala sam sedam sati, upoznala hrpu ljudi. DJ iz Finske je bio baš sav divan, iako je puštao previše techno obrada industrial stvari. Ma, sve u svemu bilo je zabavno na njegovom flooru. Danas sam na cmar netu vidjela sliku nekog lika u donjem rublju (ženskom!) sa velikim crnim leptirskim krilima. Još je imao haltere i samostojeće čarape. Stvarno mi nije jasno kako ga nisam primijetila. Nije baš da je bilo puno ljudi.

Sad ću malo odmarati koljeno. Nešto mi je krvrcnulo na Halloweenu i još uvijek škljoca, ali mogu hodati. Ne da mi se ići ortopedu jer tak i tak ti ljudi nemaju pojma što rade.

Post je objavljen 05.11.2006. u 22:36 sati.