Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/spriest

Marketing

Format ftw

Kao i obicno, prva stvar koja me docekala poslje dorucka je naravno nevjerojatna doza cinizma u glasu mog dragog oca dok izgovara rjeci koje cujem 20-ak puta dnevno : "Jesi napravil?".
Naravno sa jos vecim sarkazmom u glasom ja pucam svoje legendarno : "Ma naravno!",
i upucujem se u radnu sobu.
Palim windoze i nakon podugackog fotosessiona sa iSightom se bacam na instalaciju offica.
I dobro, instaliram ja, sve redi, leti dapace, ali naravno, znajuci da ova celava napast nece ni pogledat jesam li to uspio, nego ce pitat jesam li naso crack za onaj mutavi macdrive.
I idem na netaca, trazim, trazim, i skinem .rar file.
Otvorim ga i opa, skace window , stvaraju se shortcutovi na desktopu, u glavnom , toklko pizdarija da ti se zivot zgadi.
I sve je to ljepo i krasno, ali meni jednostavno nejde u mozak, kakav debil moras bit da ides covjuku upropastavat dan, ako nesta zna i ima iskustva s kompovima, a ako nema i tjedan/mjesec/godinu/zivot (ako je totalni debil ce bacit komp).
Koja to seljacina sjedi na kompjuteru i pise takve programe, jasni su mi hackeri koji ruse stranice neznam, www.republikasrpska.scg, al da ide sjebat nekog lika koji je samo htio skinut crack.
Mislim goni se ti meni u krasan kurac, izvadi si jebeni prst iz guzice i iskopaj si oko debilu retardirani zlonamjerni.
Da ja izgubim cjeli dan zbog seljacine koja nije imala kaj radit pa je podmetnula trojana u crack, fuj.
U glavnom, ko sta se vidi iz par prijasnjih postova ovo vise nije blog nego ispusni ventil, mislim bolje da se tu iskaljujem nego da ubijem nekog, Jankisa over and out.

(off topic slika [malo da se pohvalim sa svojim seksipilnim nocnim izdanjem]

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 05.11.2006. u 20:31 sati.