Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cuzamen

Marketing

Vani je opet zima i opet cure prate vlakove.

Gospodine Rundek, ja ću doći pa mi pjevajte hvala lijepa da smo grane na vjetru i da drvoredi piju sumrak. I sjetite se dječaka koji maglu pije. Može tako.
Rekao Alen da će biti sarkastičnih rečenica iz mojih usta,prstiju. Ajoj. Pa ne. I zaključaka. Jao. Ne. Oh.
Ali u redu:)
Bio Kset, bio Čovek bez sluha, jučer. I stalno govorili Žuja je zakon, a pili Karlovačko:)
Sjetila se ja kako je na Six Packu bilo lijepo. I sjetila se moje masnice preko pola ruke:) I ne,nisam si jučer iz Kseta još jednu doma ponijela.
Lučija me nazvala tukom i nije rekla zašto i pošto. Tuk tuk.
Danas sam bila u Kž. Volim Kž. Danas je po gnojivu smrdilo,mirisalo,mrišalo,vonjalo. Ali to tamo smije jer ja volim.
I bila sam masnih oblizanih prstiju:) I jela sam sarmu, pire, puretinu,salatu,makovnjaču i krašuljke. I sad kad sam to nabrojala, ovo je, što se kategorije tiče, jedan seljački post. Jelda, Luc Luc Lucija. Je. Useknjivali smo umjesto u rupcice u rukave:D
Od jučer sam žena s lećama. Alen je rekao: Dobra si. Ja sam dobra žena s lećama. I ta je žena (ha! ž e n a :D) otkila kavu u KICu. KIC je simpatičan uvijek bio, gđa.Mama me tamo vodila gledat izložbe i onda smo se prošetale zidovima KICa i eventualno sok pile limunadu kokakolu, ali da je kava ajmemeniFINA otkrila sam nekidan. I ak nemaju sitog vrate ti previše novca i uopće se ne živciraju. Eto svašta. I stoga sam mi ostavila sokić jučer:) 24sata sokić.
Pričala mi je strina danas kako joj je mali susjed dobio psa. I pas pobjegao kroz rupu u ogradi. I odmah ga našli. I dođe strina poslije da vidi malog susjeda i psa. I kažu tata i mama malog susjeda da ode do kućice za psa. I u kućici zagrljeni mali susjed i pesek. Leže tako satima:) Jao.

Post je objavljen 05.11.2006. u 18:28 sati.