Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stellaland

Marketing

brucoške spike

Imam jako puno obaveza. I jako puno zadaće za faks koja večeras mora biti gotova. Hvata me panika da neću sve stići napraviti. Skužila sam da mi je potrebna dobra organizacija kako bi pohvatala sve, ali ja jednostavno ili ne znam kak se organizirat ili mi "plan" padne u vodu. Želim se organizirati tako da imam dovoljno vremena i za privatan život(frendovi, kave, izlasci, tv, net) i poslovni- pazi kak to zvuči(faks) život. Nekako sam pomalo izgubljena u vremenu, ne znam ga kvalitetno iskoristiti. 24 sata mi se čine malo- 8 spavanja, minimalno osam punih sati provedenih na faksu, već je to 16 sati. Treba tu uzeti i vrijeme potrebno za razno razne sitnice-jutarnja higijena, ručak...minimalno potrošenog vremena 60 min. Kava u pauzi između/nakon predavanja 90ak min. Tempo koji je ful naporan i onda još doći doma i učiti?! Kako se organizirati? Ne želim da mi tjedan ispadne ovakav, kao po nekoj šabloni : spavanje-faks-učenje-spavanje. Svaki dan s faksa dolazim mrtva umorna, ko da sam cijeli dan u rudniku kopala. Definitivno moram nešto promijeniti.
Objavili su nam i ispitne rokove. Opet napadaj panike. 8 ispita na zimskom roku. Kako? Neki su uvjet za upis nekog kolegija u drugom semestru. Mogu li ja to? I kako?
Vrlo vjerojatno ću se u skoroj budućnosti smijati svojim strahovima (bar se nadam) i nadam se da ću moći reći ah, mi brucoši hehe. I smijati se kako smo bili zbunjeni i uplašeni.
Imam feeling da sam jedina osoba na ovom svijetu koja nikad neće završiti faks.namcor

Al, valjda će biti bolje.
Valjda će jednom biti bolje i na mom ljubavnom planu...ah, jednom...

Moradoh nakratko prekinuti učenje i pisanje zadaća kako bih napisala svoje misli i strahove, počela su me ova gore napisana pitanja i misli prilično mučiti.

Stella




#
05.11.2006. ...15:44 [ Komentari (13) ] Isprintaj #
# joj moja stella, tako ti je identicno i kod mene. nema zivota, ljubavi, nicega sto bi me odvojilo od biljke.
ali bar imam vremena za net; odustao sam od higijene ;) (AgnusDei 05.11.2006. 17:31)
# eh eh eh..reći ću samo da ni nakon 6 godina faxa se još nisam opametila ni stavila u red! Meni dan otprilike ovako izgleda : 6h spavanja (u prosjeku oko 5,5h), 8h na faxu (u prosjeku nekad se tih 8 protegne na 12h), 2h hodanja po Metropoli (ne koristim nikakvo prijevozno sredstvo), 2h potrošenog vremena za nabavku namirnica i kuhanje (menze i ja se ne volimo ;-) ), 3h provedenih vegetirajući pred Tv-om i kompom (jer sam i ja svaki dan premorena kao da kopam ;-) ) i ostatak vremena se bavim samo faxom i faxom!

E sad, totalno sam otuđena od svog normalnog svijeta jer kao što vidiš ne stignem na kave, van, nacugat se i tako to al iskreno - volim učit i stvarat i biti korisna sama sebi tako da me više to i ne zabrinjava!

Jedino mi moj "dragi" sere da sam u kur..u jer ništa "normalnog" ne radim i nikad ne idem van.

Tako da mislim da je sve stvar u organizaciji vremena i zato potrudi se da ne završiš kao ja ;-) i vjerujem da onda neće biti panike za ispite!

Kiss (ketcha`s mind 05.11.2006. 18:17)
# joj joj joj...zbilja nebih znala kako ti pomoći ja sad završavam zadnji razred srednje,ali sad vidim kaj me čeka...imam dečka i zbilja ni sada ne stižem učiti a kako ću kad upišem faks!!??
neznam trebaa vjerovati u sebe...
drži se,,,
pusa!!! (Dicentra 05.11.2006. 20:41)
# ne bi znala kako ti je...meni čini da ja imam vremena na pretek, a onda odjednom frka s vremenom. Hej a šta ono ti studiraš, skroz sam zaboravila???
možda ako napraviš dobar planer, objasniš i meni kako;-) (-tear- 05.11.2006. 20:47)
# Mene tu i tamo uhvati frka da ne znam kak ću sve naučit,al za prijamni...gledam te knjige koje sam nabavila...stoje mi na radnom stolu i podsjećaju da ih moram očet proučavat...a opet, kao da nemam vremena još i to uz ovak dosta zahtjevnu školu...
I ja trebam plan....... neki kojeg ću se uspjet pridržavat... (Megi 05.11.2006. 21:27)
# ma nema ti tu reda u studiranju, baš nikakvog...osim ako si zadrta štreberica i nemaš društveni život, ali vidim da nisi, pa, nema ti pomoći- ma, zezam se.opusti se i uživaj, izlazi van, a kako bi uz to uspjela dati i koji ispit nemoj previše planirati, samo pokušaj svakodnevno malo učiti i to će ti biti dovoljno.meni ne ide s planovima...uostalom život je nemoguće planirati, pa se samo prepuštam i učim kad mi se da i kad se uvalim odn. u 5 do 12....
poZdraW; ) (**aurora borealis** 05.11.2006. 21:45)
# Eh draga moja, i mene su mučili ti isti strahovi pa sam ipak završila fax... i sad guram već drugi ;) A ljubavna pitanja me i dalje muče, heh ;) Drago mi je da ti se sviđaju moji stihovi.. ako te zanima, ima ih još na mom blogu.. imaš sa strane u boxu linkove na priče i pjesme koje sam ranije objavljivala ;) Pusa. (mALa309 05.11.2006. 23:30)
# nadam se da ćeš uspjeti držim ti fige (1njofra 06.11.2006. 04:33)
# Ej,hvala što si javila novu adresu....I meni je bilo tako na prvoj godini, i isti strahovi su me mučili, a neki još i sad....najveći je taj da nikad neću diplomirati i već duže vrijeme imam noćne more....Teško je to sve uskladiti....predavanja, kave, izlasci, učenje....ali mora se priznati da je ipak malo lakše nego u srednjoj....nemaš svaki dan usmenih ispitivanja i svaki tjedan po par kontrolnih....sve ima svoju težinu i moramo to prihvatiti...svaki početak je težak....želim ti puno sreće i uspjeha.....pusa:) (*stellari* 06.11.2006. 11:52)
# ej, pošto ja jedva stignem pisati postove, mogla bi kad već pišeš sebi- kopirati svoj post i prosljediti ga meni... jer "jedan brucoš je puka na živce"= svi su brucoši pukli... (Amazing Diva 06.11.2006. 14:16)
# Eh, lijepo je znati da nisam jedina... Ma bez brige, mi smo imali tri kolokvija u tri dana (ako ne brojimo nedjelju), tako da uživam ko nikad do sad :) Ako napraviš kakav pameta plan, obavijesti i mene jer ja ništa ne stignem! (Hannah 06.11.2006. 20:12)
# Isuse Bože,kako sam ja daleko još od fakulteta...
Tek sam 8 razred,al ja to ne želim...
Mrzim školu... is ve profesore jer i oni mene mrze..
Jedva čekam da krenem u srednju...da se riješim svih tih odvratnih
gamadi iliti ga profesora...
Ubit ću se... =( (x...ludacha...x 07.11.2006. 11:29)
# stella chill out. nitko ti nije vrijedjao grad, a i da jesam to je moje potpuno pravo. ako ti se ne svidja ne moras citati. zao mi je ali to je istina. (AgnusDei 07.11.2006. 14:00)

Post je objavljen 05.11.2006. u 15:44 sati.