Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/antunkauzljar

Marketing

Covjek unistavatelj - reprodukcija

Reprodukcija

Svaka živa jedinka ima urođeni nagon za vlastitom reprodukcijom. Čovjek tu nije iznimka. Po tome je čovjek biće Zemlje.
No, čovjek je i taj najsnažniji prirodni instinkt zloporabio i ne koristi ga samo za reprodukciju kao što to čine sva druga živa bića na Zemlji. Čovjek prirodni seksualni nagon koristi za vlastiti užitak, koristi ga kao robu za prodaju, koristi ga u neprirodnim oblicima i za sadističko uživanje (muškarac s muškarcem, žena sa ženom, zadovoljavanje predmetima, pa čak i u vezi čovjeka i životinje, prisilnim snošajem, silovanjem, zlostavljanjem djece, fizičkim ozljeđivanjem itd.).
Tako je čovjek najkorisniji prirodni instinkt, bez kojega ne bi bilo ni evolucije života na Zemlji i bez kojega planet Zemlja ne bila jedna od rijetkih planeta na kojoj život postoji, pretvorio u poligon najgnusnijih čovjekovih čina.
Nerazumnim i neprirodnim korištenjem seksualnog nagona čovjek je bitno utjecao i na svoju reprodukciju. Čovjek se reproducirao u sve lošiju i slabiju vrstu. Čovjek se reproducirao u uništavatelja prirode, u uništavatelja Zemlje i konačno u uništavatelja života.
Doista, čovjek je postao uništavatelj u trenutku vremena kada je dobio razum i svijest. To je na žalost neobjašnjiva i nelogična istina. Krivac za to je onaj koji mu je razum i svijest dao, njegov Stvoritelj ili evolucijski proces.
Negdje sam čuo šaljivu priču koja otprilike ide ovako.
Bog ne može biti odgovoran za čovjekova djela. On mu je dao razum da se njime slobodno služi i zato je čovjek odgovoran za svoje grijehe. Međutim, čovjek ne može biti odgovoran za svoja govna ili zato što muškarac ima sise koje mu ne trebaju. Za to je odgovoran Bog.


Post je objavljen 05.11.2006. u 10:27 sati.