Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/borut

Marketing

Pasiflora

Bilo je to jutros, na povratku iz Haife (a u Haifu smo isli kod Eduarda [to je onaj strucnjak za tibetansku medicinu koji brine o Vesninom alternativnom zdravlju {nesto sam zbrckao u ovoj recenici, ali nema veze}])! Vozili smo "Starom cestom" (Kvis 4) i negdje iza Ein Karmela Vesna je odlucila: "Skreni ovdje", rekla je! Skrenuh i cesta me je sama vodila! Kamo? U njezin rasadnik! Usli smo i ona je vec znala sta joj treba: hormoni za presadjivanje i sadnica pasiflore! Jednostavno? Jednostavno!!! Platismo i nastavismo kuci. Putem je radio najavljivao kisu koja vec pada na sjeveru, a ja sam nataknio tamne naocale da me stite od snazna sunca.

Dosli smo kuci i poceli su radovi. Sve u tisini. Vesna je odlucila da ce bit pasiflora i bit ce pasiflora. Oslobodjeno je mjesto za novog stanovnika, a stari je spakovan i ceka u kutu balkona da ga odnosemo nekome od prijatelja koji imaju vrtove.



Sunce je dobrano przilo, a bilo je jos i drugih poslova koje je valjalo obaviti vani na balkonu, ne uzimajuci u obzir dva mala sarana koje je trebalo ispeci na elektricnim gradelama (a najteze je kasnije te gradele oprati)!



I da ja skratim pricu, jer bilo kako bilo, bi pasiflora!



Post je objavljen 04.11.2006. u 20:05 sati.