Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/barbarezi

Marketing

Pobjeda Rijeke

Pred samo 300 gledatelja u Velikoj ni ovoga puta nije istrčao kapetan domaćih Edin Mujčin koji ipak nije bio dovoljno spreman za utakmicu što je svakako bila dobra vijest za Riječane bez obzira što je i njima nedostajalo nekoliko igrača, prije svih odlični vratar Dragan Žilić.

Petnaestak minuta nije se događalo ništa osobito, a iz prvog ozbiljnijeg napada Rijeka je povela. Akciju je započeo Krunoslav Rendulić, nastavio Mihael Mikić, a Tonito je nekoliko metara ispred gola domaćina loptu samo skrenuo u mrežu. Do kraja poluvremena i Ahmad Sharbini je imao lijepu priliku za 2:0, dok su Mate Brajković iz slobodnog udarca i Ilija Sivonjić propustili najbolje prilike za izjednačenje.

Milivoj Bračun, trener Rijeke, očito je bio zadovoljan vodstvom pa je izvadio centarfora Sharbinija i uveo veznjaka Gorana Rubila. Kamen Ingrad je pokušao napasti u drugom poluvremenu, Sivonjić je imao priliku u 55. minuti, a izborio je samo korner.

Domaćini su preuzeli inicijativu i sredinom drugog poluvremena Brajković, Sivonjić i Saša Šest propustili su čak tri odlične prilike za izjednačenje. No, Rijeka je izdržala, pa će s nova tri boda ipak možda uspješno krenuti prema vrhu ljestvice. thumbupthumbup


Post je objavljen 04.11.2006. u 19:01 sati.