Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/podroom

Marketing

Teenage Mutant Ninja Turtles FILM

Kada se sjetim svojih dječačkih dana, prvo što mi padne na pamet je crtić Teenage Mutant Ninja Turtles. To je jedini crtić čijih se svih likova sjećam, utoliko da se sjećam čak i dijelova epizoda.
No kako je u Hollywoodu trenutno moda koristiti ideje iz stripova i crtića, sjetili su se i ovog mega-branda.
Oni malo stariji će se prisjetiti da ovo nije prvi igrani film o kornjačama. nego tek četvrti!

O ovom se filmu zna vrlo malo. Režirati će ga prilično nepoznati režiser Kevin Munroe, koji je ujedno napisao i scenarij. Jedini potvrđeni "glumci" su Quinton Flynn i Mako koji je nažalost nedavno preminuo, ali je na sreću uspio snimiti sve svoje dijelove za film. Navodnike ispred glumcima koristim jer će film biti skoro u potpunosti napravljen u CGI tehnologiji, zbog čega već postoje brojne kontroverze.
Informacije su jako šture ali se osnovna premisa filma vodi oko toga da, nakon što su kornjače pobijedile svog glavnog neprijatelja Shreddera, te se udaljilji jedni od drugih, njihov mentor Splinter ih pokušava opet okupiti kako bi pobijedili novog neprijatelja, Maxa Wintersa, koji po običaju, želi pokoriti svijet.
Film će zasigurno biti hi, zbog samog branda koji predstavlja ali da vidimo samu kvalitetu filma, trebati ćete se ipak strpiti do sljedeće godine...
Cowabunga!

Film navodno izlazi 30.03.2007.

Linkovi:
Opis novog filma pogledajte ovdje.
Trailer novog filma možete vidjeti ovdje.

Opis starija tri filma pogledajte ovdje, ovdje i ovdje

Oficijalnu stranica originalnih kornjača možete vidjeti ovdje.

PODRŽITE ME!
Glasaj za moj blog na www.croblogeri.com
ZAHVALJUJEM!



Post je objavljen 04.11.2006. u 10:47 sati.