Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dijamantnidvorac

Marketing

Biti Isusov učenik

Pripadam zajednici onih koji se ne srame Evandjelja. Imam silu Duha Svetoga. Boja je izlivena. Linija je predjena. Odluka donesena. Ja sam Njegov učenik. Neću gledati natrag, neću odustati, usporiti, vraćati se, ili mirovati. Moja prošlost je otkupljena, moja sadašnjost je osmišljena, moja budućnost sigurna. Završio sam s glupiranjem, planiranjem malih stvari, s bezbojnim snovima, nejasnom vizijom, svjetovnim razgovorima, trošenjem na nevažne stvari, patuljastim ciljevima.
Više mi ne treba isticanje, položaj, titula, pljesak ili popularnost. Ne moram biti u pravu, biti prvi, na vrhu, priznat, hvaljen, uvažavan ili nagradjen. Sada živim u Njegovom prisustvu, oslanjam se vjerom, volim sa strpljenjem, živim s molitvom i radim sa stilom.
Moje lice je postojano, moj korak je čvrst, moj cilj je nebo, moj put je uzak, staza je neravna, suputnika je malo, moj Vodič je pouzdan, moja misija je jasna. Ne može nitko potkupiti me, ne mogu se kompromitirati, ne može me nitko odvratiti, razvodniti ili natjerati da usporim. Neću ustuknuti kad se trebam žrtvovati, oklijevati kad naidjem na protivljenje, pogadjati se za neprijateljskim stolom, premišljati se pred popularnošću, niti vijugati po labirintu osrednjosti.
Neću odustati, zašutjeti, popustiti ili usporiti dok ne ispropovijedam, izmolim, platim, izdržim i ostanem uspravan za Njegovu stvar.
Ja sam Isusov učenik. Moram ići dok On ne dodje, davati dok ne dam sve, propovijedati sve što znam i raditi dok me On ne zaustavi. A kad On dodje da pokupi svoje, neće imati problema prepoznati me.
Moje boje bit će jasne.

Nepoznat autor


p.s. Ne mogu ostavljati komentare iz meni nejasnih razloga, ali vas i dalje čitam!



Post je objavljen 03.11.2006. u 22:09 sati.