Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinka

Marketing

* A svašta se danas događa... *


Svjesna sam činjenice da se ovih dana kemijalo nešto oko sistema komentiranja i da su neke nadogradnje u điru... No, ja i dalje već danima ne mogu na ničijoj adresi ostaviti svoj trag u obliku komentara. Nisam od onih koji će sada raditi drame i obraćati se Dariusu sa prijetećim porukama tipa " Ma kako vi to mislite? Zašto stalno nešto šteka? Kako možete biti tako neodgovorni? " etc. Ali čisto me zanima ako itko zna o čemu se konkretno radi. I je li možda moja draga Opera razlog tome, budući da mi IE nikako nije drag.

Isto tako, krivo mi je što vas nisam ranije informirala o nekim događajima. I unaprijed se ispričavam pojedincima koji su mi neke najave proslijedili na mail, a ja ih tek danas objavljujem. No, pretpostavljam da su ljudi ipak već preko nečega/nekoga saznali... Možda ima i onih koji nisu, pa eto...

Danas, dakle 3.11. ( petak );

Masa:kru momci i divojke nam priredili još jednu [dramen'beis] zhurku... Checkiraj lijepi plakat... I evo što možete očekivati ako dođete večeras u Stereo i platite kartu u iznosu od 35kn;

DJs: DJ Rahmanee (Deep Foundation, Bgd), DJ Oki (Electric Factory, Bgd), Sven Nalis (masa:kru, Ri)

MCs: Sky Wikluh (Bad Copy, Bgd) feat. Yula (freestyle beatboxing, Sl.Brod)

VJs: Lole.Kee.Bolek (masa:kru, Ri)

Vidmo se! :)

Image hosted by Photobucket.com


Svima koji se večeras zapute u Koprivnicu, želim skakanje do neba i lijep provod.... :) Dakle; u klubu Kugla za 25kn; Antenat, St!llness & Skatanico sound... Žao mi je što ne idem, al evo već 25. na brucošijadi FER-a će biti prilike za druženje sa hrpom tih dragih i pozitivnih ljudi.... :)

Image hosted by Photobucket.com


Tko je jučer propustio B.R. Stylerse u Močvari (Zagreb), još ih stigne poslušati danas u Uljaniku ( Pula ). U Zg-u je upad bio 35 u pretprodaji, a 45kn na dan koncerta. Za danas nisam sigurna, pa ne bih širila dezinformacije.

Image hosted by Photobucket.com


Također, u Alter Egu se danas održava gitarijada... Početak je u 22h, a možete poslušati ove bendove; Headcheck, Hole in the condom, Nemelles, Soul damage, Strip forrbbiden, DNR, Donar Go vs Nobel, Loši uvjeti i GIMP!


Image hosted by Photobucket.com


Pročitajte ovdje i najavu za 3. Anti-Fa Fest koji se održava u Rojcu ( Pula ) od 2. do 4.11.

A također u Puli, u sklopu Hallowinda; Renegades (Poreč) i Popeye (Pula). Trebali su svirati i Debeli ali nisu u mogućnosti, pa će umjesto njih uskočit ManDrilli. Btw, imaju friški MySpace, pa slobodno checkirajte!

Upad je 30kn, a sutra je u sklopu istog eventa na programu Edo Maajka za kojeg ćete ipak trebati izdvojiti 50kn!

Image hosted by Photobucket.com



Ima još najava... Svašta se događa... Al žurim, žurim... Borat me čeka u kinodvorani! :) Pa eto, možda slijedeći put šibnem dugo obećavane fotke iz Motovuna... sa Korčule... i raznoraznih koncertića koji su se zbivali u zadnje vrijeme....

A kako nije moj običaj pisati postove u kojima nema fotki;

Donosimo Vam fotografije na kojima su slavni svjetski modeli koji često krase najpoznatije svjetske modne piste. Da preciziram, počastit ćemo Vas novitetima sa glamuroznih pariških modnih pista te vam predstaviti ekstravagantne kolekcije raznoraznih eminentnih dizajnera.

**1.**2.**3.**4.**5.**

Pih, što smo otmjene, fine i stajliš. Ma treš u pravom smislu riječi... :) Lupino, zahvaljujem što si nas fotografirao. ;)

Hajd doviđenja....***

Image hosted by Photobucket.com



mah

Post je objavljen 03.11.2006. u 16:35 sati.