Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/eyes0without0a0face

Marketing

Ju ljudi!!
Jučer je bilo super vani, premda nisam bila cijelo vrijeme vani jer bi se smrznula. Jopy i ja smo trebale ić na trg, ali ona se posvađala sa starcima pa ju nisu pustili. Tak da sam ja bila kod nje od 6 do 8 (u prijevodu 18:00 - 20:00). Kod nje smo se zajebavale... Razgovarale, smijale se... I kasnije su ju ipak staci pustili van, tak da smo otišli do videoteke, da ona vrati DVD. Nakon toga smo još malo ostale vani. Bili smo s ekipom sa školskog, ali u parkiću u Graničnoj. Marina je palila koš za smeće da se zgrije... Dečki su otišli u Megić (pametni su oni, barem se nosu smrzavali vani). Ugl... Ovi su u parkiću bili od 6 pa sve do nekih 9, pola 10. Ljudi nisu normalni...
A danas... Došla mi je frendica iz Siska (Anja)... Ono... Dosadna je... Ubija me u pojam... Mislim da ću na kraju dana završiti sa živčanim slomom =)
Aj... Idem ja... Do tipkanja... Javim se navečer... Možda... Ako budem živa, ako me ova ne ubije =)
Pa-pa
Pusa!!
Hvala na komentarima....

Evo mene opet... Sad je 23:04.... Došla sam s nekog mini koncerta... Ugl... Anja se danas išla nać s nekim tipom s chata... Pa... Može proć... Rek'o dečko da je mislio da ja imam 16 godina... Ja ono, da, da.... Za nekih 2 godine =)
Išla sam ju otpratit u 7 do Črneka (Črnomerca). E da... Pozdrav dečku s Črneka... Neki preeeeeeeezgodan dečec =)
Onda sam išla s Tonkom i Linom na taj mini koncert u Travno. Otvaranje tog nekog velikog konzuma... Bilo je ok... Samo... Neki kreteni su popljuvali Lini cijelu jaknu... Pička vam materina ružna... Oprostite na izrazima, morala sam... Ipak... Nisu se oni samo tako izvukli... Svakog sam pogodila šakom =))
Aj... Idem ja sad... Anja je otišla doma !!!!!!!!! JEeeeeeeeeeeeeee!!!!
Pusa

Post je objavljen 03.11.2006. u 14:31 sati.