Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/certkon

Marketing

Off preasure - or not?

Evo, rasturali smo na seminaru i dobili 10%. Napravili smo pravi show. Lijepo, manje-više točno uz nasmijavanje cijele grupe studenata i Asistentice s njima. I'm a real fuckin' economic maniac!

A sad aktualno.
Na Napalm nisam išo jer mi se nije dalo ić sam, a još i cijena karte..eek
Bit će još takvih koncerata. A niti nisam imo ni snage jer sam se sav istrošio za vikend.

Uletio sam u AIESEC, i imali smo prvi gathering ovaj vikend. Bili smo smješteni u nekoj prejebenoj Osnovnoj školi na Kozali (preko puta bivšeg Alenove i Goranove zgrade), kao u nekoj "karanteni". Nismo niti imali potrebe izlazit iz tog "stambenog objekta" jer nam je tih dva dana bilo sve potrebno unutra (hrana, piće, zabava...), jedino ak je šta specijalno trebalo tada smo pitali da nam se ode uzet.
Cijeli prvi i pola drugog dana imali smo seminare u kojima smo naučili (kroz igru) što je to zapravo Aiesec i čime se on bavi. Imali smo seminare i o stvarima koje ti trebaju u stvarnom životu (Body language, time management, team work.....), a navečer party. Puštala se glazba za svačiji ukus ponešto, a na Hladnom pivu smo čak imali i mali POGO, po prvi puta u Aiesecu (možete mislit koliko smo se nalili). Oko 4 ujutro sam izvadio gitaru (koju sam posudio od Mileta (hvala!)), oni najjači se okupili okolo i pjevali dok pucaju glasnice (FOB).
Najviše mi se svidio seminar o timskom radu, koji je zapravo bio i fizički najteži. Najjednostavnije je bilo npr. kad smo nas petero stajali u krugu, a onaj u sredini se morao totalno opustit tak da ga mi odbacijemo da ne padne.
Znam da kad sam se popodne vratio u stan da sam se srušio na krevet. A nisam ništa spavao - tak je bilo dobro. 17.11. se ide u Zagreb na vikend, a u 12.mj. 5 dana u Split.

I tako, sredio sam taj seminar, tak da nemam više pritiska. Ali, ubrzo su kolokvije........

Večeras sam u Puli na Antifa-festu. Vidimo se!


Post je objavljen 03.11.2006. u 14:06 sati.