Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/smileeeybaaaby

Marketing

E nemogu vjerovat kak su mi dobro došli ovi ''praznici''.Baš mi je super...ko bog!!smijeh
I eto mislila ja da ću se napokon naspavat nešto malo..aha,možeš mislit'.Zadnja tri dana budim se u 7,najkasnije u pola osam,a razlog,naravno kaaaavvvvaaaa!Pošto u zadnje vrijeme rijeđe viđam svoje dvije najdraže(Majči i Marinu),zbog škole,prakse,treninga i ostalih naših sranja,
jedina nam je prilika da se sve četri okupimo u 8 ujutro.Imamo dva i pol sata da se ispričamo,dok Marina ne ode na praksu.
Evo i maloprije sam se vratila s kave, ali je danas s nama bila Nikol..super spaljena cura,nema kaj..Plavuša...Cajkuša!!!
Bilo nam je super,još saznam da mi frend radi ko konobar u tom bircu.smokin
Uglavnom jaaaaaaakkkkkooooooooo smo se nasmijale našim glupostima i slatkim malim tračevima,naravno!
A danas popodne idem na kavu s curkom iz razreda..Natom!,tak da cijeli dan imam ''posla''!
17.11. je Škoro u Srcu,joj jedva čekam,obožavam gaaaa!!!!Idem s curkama iz kluba(bivšeg,odustala od sporta)i napit ću se ko devaparty,jedva čekam!A za tjedan dana mi Nikol slavi rođendan,samo cure,nema boljeg!!!!!
I tak...Ona šetanja po grobljima su me dotukla.Kiša pljušti,e poludila sam,umjesto da smo išli ujutro i lijepo i mirno to sve obavili,ma neee...mi svake godine moramo ić predvečer kad je najveća gužva i tam se gurkat sa svom tom ruljom..užassss!!!!!!!!
Al ajde preživjela sam i to,fala bogu.Dečko mi je na praksi,buraza mi nema doma,a starci su mu na poslu...sama doma,napokon i to sam sad iskoristila da vam se malo javim.
Ovo smo moja ljubav i jakiss
Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 03.11.2006. u 11:27 sati.