Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neprepoznata

Marketing

''BEZ NJIH NEĆU I NE MOGU''

Image Hosted by ImageShack.us

Postoje ljudi koje volimo, postoje i oni koje mrzimo, ima onih koje jednostavno obožavamo, ali oni se ne mogu mjeriti s onima bez kojih jednostavno ne možemo!
Svi ih imamo, neki od nas to mogu priznati, a neki to zataškavaju. E, pa dragi moji ja ću to baš s zadovoljstvom reći!

1.MAMA
Ide mi na živce (i to često), ali isto ne bih mogla bez nje. Ona mi daje snagu u trenutcima kada sam najslabija i iako već imam 16 godina uz nju se nekad osjećam kao klinka, a to mi u određenim trenutcima paše. Ona me voli i jedino sam u njenu ljubav sigurna. Najbolji frendovi pa čak i dečko mogu se pretvarati da me vole, ali u njenu sam ljubav 100% sigurna i ta je ljubav bezuvjetna. Ponekad me njena žrtva i čudi. Ona je samohrana majka s minimalnom plaćom (može se reći), ali ama baš nikad nije dvoumila dal' da mi kupi recimo Replay hlače. Svi joj se u njenoj okolini dive i čude, a jedino oni koji je ne poznaju dovoljno dobro mogu reći da je loša osoba...

2.SEKA & CO.
Kad smo bile mlađe uvijek smo se svađale, prepucavale pa čak i (moram priznat) tukle. Ali onda se ona udala i odselila. Sjećam se da sam nekoliko noći za redom nakon što se tek iselila ulazila u njenu sobu i ležala uplakana na njenom krevetu. Soba je bila uredna i lijepo je mirisala kao i kad je ona bila tu. Na zidovima su još uvijek bili njeni posteri tj. milijuni njenih postera. Tek nakon što je postala udana žena zbližile smo se. Postala mi je najbolja frendica, a onda nas je sve obradovala jednim bebačom. Njen muž postao mi je brat, a njena djeca najdraže igračke.
Što vrijeme više prolazi shvaćam koliko je ona dobra osoba i kako je najbolja seka na svijetu. Iako mi ona uvijek progovara kako mi moji nećaci nisu ''napeti'' ja svečano objavljujem da volim te male vražićke.

3.'' TAJANSTVENI ''ON'' ''
Imali ste priliku pročitati brdo postova o njemu i kada bih sad išla duljiti ''on'' bi se umislio. Što da kažem? Volim ga kao nikoga do sada jer sve one prije njega smatrala sam samo sadašnjim dečkima koji mi se sviđaju, ali nijedan nije imao čast biti na ovoj ''top listi''. On je nešto sasvim posebno. Zbog njegovih dodira, poljubaca, zagrljaja, ponašanja osjećam se posebno. A zbog ''onih specijalnih stvari'' osjećam se djelom njega. I da ga nema ne znam što bi? Nedostajali bi mi njegovi pozivi, baze, smijeh, poštapalice pa čak i ona šutnja koja mi nekada zna čupati živce. Ali on je takav kakav je i ne želim ga mjenjati. Si čuo ljubavi??? Znam da se to kosi svemu onome što ti tupim svaki dan, al eto...

4. NAJBOLJA PRIJATELJICA
Znam je tek nekih godinu dana, ali imam drugačiji osjećaj. Kao da zajedno ''krademo Bogu dane'' već sto godina. Ona je dobra cura (iako svi ne misle tako), po izgledu joj ne bi dali manje od 19 godina, a tek joj je 15. Požrtvovna je, iskrena, otkačena, ponekad malo glupasta. Mene kao prijateljicu nije nikada uvrijedila, ali je donijela neke krive odluke što se tiče njenoga života. Volin provodit vrime s njom, ali u zadnje vrijeme nismo toliko u mogućnosti jer nam je škola u suprotnoj smjeni, ali vikendom se trudimo. Ne mogu baš sa sigurnošću potvrditi da bi moj život bez nje bio isti, ipak mi ta cura nešto znači. Kad se samo sjetim svih suza koje smo jedna drugoj isplakale na ramenu. Puno smo situacija uspješno prebrodile samo zato jer smo imale jedna drugu.

5.NAJBOLJI PRIJATELJ
On je totalno ispaljen, lud, uvik dobro raspoložen, uvik za zezanciju, a uz to i jaaako zgodan 18-ogodišnjak... i koju curu onda ne bi privukao? Mene je kad sam ga tek upoznala. Gledali smo se i kako se to već kaže ''kuvali'' misec dana, a onda nas je puko da budemo prijatelji. I moram priznat da mi je bia umišljen dok mi nije posta najbolji prijatelj. Volin ga ka' brata... Puno vrimena provodimo skupa. Bilo to na treningu kad me nosi, vuče ili baca po dvorani ; ili kad me pribaci do škole u nekom skupom autu (kojem ne znam ni ime). Ej to mi je najžešće... Izbaci me on koji put kraj škole pa mi tu i tamo koja cura zna upast jel' mi on momak (a oči joj ispale, slina curi iz usta), a ja ponosno:
-Ma šta ti je... Moj je momak sto puta zgodniji. Ovo mi je naj prijatelj...
Ili da možda spomenem večeri kad smo znali bit do jutra vani i ispijat koktele, plesat... Po mom mišljenju to je prijateljstvo... Nakon 5-6 ispijenih pića, bliskih susreta kad plešemo ostat prijatelji bez da napravimo neki od ''onih'' slatkih grijeha. ;-)
Momak je super i bez obzira šta je muško uvik mu mogu puno toga reć i u svakom trenutku je podrška...
Image Hosted by ImageShack.us

6.''BUDUĆA KUMA''
Brzo mi je i krizma i osobu kojoj ću posvetit sljedećih par redova bit će moja kuma. Ona ima 28 godina (dvoje djece), ali čovjek joj te godine ne bi dao. Najbolja je prijateljica moje mame. Ta ženska obožava moju mamu jer je ona jedna od rijetkih koja ju nije procijenila po gomili love koju posjeduje, ugostiteljskim radnjama koje drži, merđi kojeg vozi i odjeći koju oblači. Skoro po cijele dane provode skupa tako da mi je ona postala kao dio obitelji. A i kolko mogu primjetit stalo je njoj i do mene. Uvik pazi di ću, šta ću... Inzistira na upoznavanju moga dečka jer se želi uvjerit da nije neki ''mutikaša i lažov'', uvik me povede vani u diskać jer zna da me stara do 5 ujutro ne bi pustila u takvu gužvaru s nikim drugim. To su jednostavno sitnice koje govore da joj je stalo... A tu su još i oni bonusići... Skupi pokloni za svaku prigodu, upoznavanje ''celebrity-a'', a i onih ''običnih'' ali opet zgodnih i dobrih ljudi.
Dobra je i jednostavna unatoč svemu šta posjeduje i zato je volim i nezamislivo mi je živit bez te ''ženske''. :-)


Eto ekipa to su moji ''najvažniji'' ljudi... Nadam se da me redovito čitate... Meni je ful ža jer mi je kompić TOTALNO spor pa više tako često ni ne pišem postove, a i isto tako zaostajem kad je rijeć o vašim postovima. Uvažite to i nemojte mi se jutit. Ljubim vas sve, pa-pa...


Post je objavljen 03.11.2006. u 11:21 sati.