Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ehot50

Marketing

Chart News: Timberlake ponovno broj 1 u SAD-u

Image Hosted by ImageShack.us"My Love", 2. singl s Justinovog albuma "FutureSex/Love Sounds" , prekinuo je dva tjedna dugu vladavinu "Money Maker" na Billboard Hot 100. Nakon "Sexy Back", koji je još uvijek u top 5, ovo je tek drugi JT-jev singl koji je došao na broj 1. "My Love" je i broj 1 na Hot Digital Sopngs, najskidanije digitalne pjesme.
Drugo mjesto i ovaj tjedan drži "Smack That", a prošlotjedni broj 1, "Money Maker" je na broju 3.
Usprkos jakom airplayu, "Lips of an Angel" je pao na 4. mjesto. "Fergalicious", nova pjesma Fergie, napravila je veliki kok i došla na 6. mjesto. "Welcome To The Black Parade", singl koji je u Britaniji bio 2 tjedna na broju 1, napravio je najveći skok, 56-13.

Na Billboard 200, soundtrack novog Disney filma "Hannah Montana", prodao je 281.000. kpija i ušao na broj 1. Inače, album "High School Musical", također Disneyevih glumaca, najprodavaniji je album godine sa samo 3 milijuna kopija.

Na ljetsvici najemitiranijih singlova u Americi, "Lips of an Angel" grupe Hinder, zamijenio je "Too Little Too Late" i tako postala najemitiranija pjesma na radiju ovog tjedna.

Broj 1 u:
UK: Starlight - McFly
Njemačka: Silbermond
Brazil: London Bridge - Fergie
Hrvatska: I Don't Feel Like Dancin'
Svijet: SexyBack

Post je objavljen 02.11.2006. u 19:22 sati.